Life

Dana Roba a lămurit misterul relației cu Beniamin! A recunoscut tot: ”Familia mea nu a fost de acord”! Exclusiv

Dana Roba vorbește, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația de amor pe care o are după tragedia trăită.
16.08.2023 | 14:15
Dana Roba a lamurit misterul relatiei cu Beniamin A recunoscut tot Familia mea nu a fost de acord Exclusiv
Dana Roba recunoaște relația pe care o are cu Beniamin și se gândește la măritiș / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba, după ce a fost măcelărită de soțul ei, Daniel Balaciu, a supraviețuit ca prin minune. Iar acum, celebra make-up artist și-a refăcut și viața în compania lui Beniamin. Iar dacă până acum spuneau că sunt doar amici, pentru FANATIK, Dana Roba a dezvăluit că, de fapt, se iubesc. Și, cine știe, după divorț, este posibil să se și recăsătorească.

Dana Roba și Beniamin sunt iubiți

Dana Roba a explicat natura relației pe care o are cu Beniamin. Și, fără să se mai scundă sau să evite un răspuns tranșant, vedeta ne-a mărturisit că între ei se coace o poveste de dragoste care pare să aibă viitor luminos. Ba chiar, ne-a mai spus ea, felul în care a cucerit-o seamănă cu un film romantic cu scenariu de Hollywood.

ADVERTISEMENT

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, povestește, pentru FANATIK, Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Dana Roba și Beniamin, reîntâlnire după 14 ani

E adevărat, ne-a mărturisit Dana Roba, ei se cunoșteau de multă vreme. Dar cum cărările vieții i-au purtat în direcții diferite, nu au șinut legătura deloc. În schimb, tragedia pe care a îndurat-o i-a făcut din nou apropiați, iar acum se iubesc și au planuri mari împreună.

”Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

ADVERTISEMENT

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, explică Dana Roba, pentru FANATIK.

Cu toate acestea, ca orice relație, au și ”opreliști” în fața lor. Dar, recunoaște Dana Roba, este decisă să facă, ca întotdeauna, doar ce o taie capul. ”Familia mea nu prea a fost de acord cu el, dar, nu știu dacă contează asta pentru mine. Contează enorm să fiu eu fericită. Beni este și el pocăit, omul e super familist, chiar dacă a divorțat… Nu le-a mers.

ADVERTISEMENT

Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, ne-a mai spus Dana Roba.

Dana Roba vrea încă un copil: ”Un băiețel”

În altă ordine de idei, Dana Roba susține că și-ar dori să devină, din nou, mamă. Și, recunoaște ea, nu i-ar displăcea să devină mamă de băiețel după cele două fete pe care le-a făcut în compania lui Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă cu nenumărate lovituri de ciocan în zona capului.

”Dacă totul merge bine în relația cu Beni, fac și un copil, dacă vrea Dumnezeu, cu tot dragul. Prietena mea zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul. La mine sunt însă mici șanse să mai rămân însărcinată. Eu am avut trompele legate, apoi le-am dezlegat. Și cu Daniel nu am rămas niciodată după. A fost un semn, îți dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi rămas cu trei copii, din care unul mic”, ne-a precizat Dana Roba.

Până să se concretizeze însă planurile pe care le are, Dana Roba ne-a dezvăluit și cum își ocupă timpul. ”Recuperarea merge extraordinar, asta mă bucur. Muncesc 12, 13 ore în fiecare zi. Afacerea și-a revenit, am de lucru, nu se pune problema. Lumea știe că sunt un om corect și au revenit fetele la mine. Eu muncesc din greu pentru fiecare ban”, a spus Dana Roba, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT