Life

Dana Roba, bună de plată. Ce se întâmplă în procesul dintre ea și Daniel Balaciu

Dana Roba este bună de plată în procesul pe care îl poartă contra lui Daniel Balaciu. Ce au stabilit judecătorii. Make-up artista, revoltată.
25.01.2024 | 07:12
Dana Roba buna de plata Ce se intampla in procesul dintre ea si Daniel Balaciu
Noi probleme pentru Dana Roba, legate de fostul soț, Daniel Balaciu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Problemele par că nu se mai termină pentru Dana Roba, după ce anul trecut a fost la un pas de moarte, în urma bătăii crunte din partea lui Daniel Balaciu, fostul soț. Make-up artista este revoltată de ceea ce au decis ultima oară judecătorii, în procesul dintre ea și bărbat.

De ce este Dana Roba revoltată pe judecători în procesul cu Daniel Balaciu

Dana Roba a aflat cu stupoare zilele acestea că este bună de plată în procesul contra fostului soț. Mai exact, trebuie să achite cheltuieli de judecată magistraților care i-au respins cererea de recuzare. Ce își dorea în baza acestui document?

ADVERTISEMENT

Make-up artista a menționat în cererea de recuzare că vrea schimbarea judecătorului care se ocupă de dosarul său, întrucât nu i-a dat o pedeapsă meritată fostului partener de viață. Concret, nu i-a încadrat violența fizică manifestată asupra ei ca fiind o tentativă de omor cu premeditare.

Magistrații nu doar că au respins solicitarea vedetei, considerând-o ”neîntemeiată”, dar au luat în calcul și să le plătească cheltuielile de judecată. Dana Roba nu poate ataca respingerea și va trebui să achite acum suma de 500 de lei.

ADVERTISEMENT

Respinge cererea de recuzare a domnului judecător Cosmin Adomniţei formulată în dosar nr. 4368/30/2023 de către apărătorul ales al părţii civile Balaciu Daniela, avocat Bolosin Cosmin, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă partea civilă Balaciu Daniela la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Fără cale de atac”, apare în decizia instanței, informează cancan.ro

Dana Roba ia în calcul să-și mute dosarul din Timișoara

Dacă judecătorii nu vor lua o măsură dreaptă, prin care Daniel Balaciu să fie condamnat la închisoare pentru tentativă de omor calificat, Dana Roba are în plan să-și mute dosarul la o altă judecătorie din țară.

ADVERTISEMENT

”Am formulat cerere de recuzare să-mi fie schimbat judecătorul. Mi-au respins cererea și, în cazul în care judecătorul nu va judeca drept cazul lui Daniel și toate faptele pe care el le-a comis, va muta dosarul avocatul meu. Depinde unde îl vor muta la Alba Iulia, Oradea sau București. Eu vreau să mi se facă dreptate! Mi-a spus avocatul că va spune în instanță să se gândească cum ar fi dacă aș fi fata lui!

Am vrut să schimb judecătorul pentru că lui Daniel nu i s-a pus fapta de premeditare. Eu vreau să i se pună fapta de premeditare. Vreau să judece cineva drept dosarul și faptele lui! I s-a pus doar tentativă de omor simplu și eu îmi doresc să i se pună tentativă de omor cu premeditare. Vreau să fie condamnat pentru tentativă de omor calificat!”, a spus Dana Roba pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Familia lui Daniel Balaciu vrea să-i ia fetițele make-up artistei

Pe data de 2 februarie, Dana Roba va avea un nou proces în care va fi nevoită să stea față în față cu soțul violent. Între timp, ea a mai dezvăluit că familia lui Daniel Balaciu vrea să obțină custodia fetițelor. Dana Roba este asigurată, însă, de avocatul său că fetițele îi revin doar ei, într-un procent de 99% și că Daniel Balaciu, după ce va ieși din închisoare, va avea de respectat un ordin de protecție, timp de cinci ani. Minim 10 ani ar urma să petreacă agresorul în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: