Life

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu. Întâlnire de gradul zero pentru make-up artistă: ”O să mă lupt”

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu la luni bune după ultima revedere. Întâlnire de gradul zero pentru celebra make-up artistă.
10.01.2024 | 14:46
Dana Roba fata in fata cu Daniel Balaciu Intalnire de gradul zero pentru makeup artista O sa ma lupt
Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu din nou. Au trecut câteva luni bune de când cei doi s-au revăzut și se pare că acum, întâlnirea va fi una cu mult mai importantă, subliniază make-up artista.

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu au format un cuplu ani buni și au împreună două fetițe. Nimeni nu avea să prevestească însă tragedia care va avea loc. Make-up artista a fost desfigurată de cel care odată i-a fost partener de viață. 

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat în vara anului acesta, iar după luni bune, aceasta a reușit să se recupereze aproape în totalitate. Acum, cea mai mare dorință pe care Dana Roba o are este ca Daniel Balaciu să își ispășească pedeapsa.

Dana Roba și Daniel Balaciu vor sta față în față mâine dimineață. Make-up artista speră însă să nu fie prea multe înfățișări în acest proces și ca lucrurile să se termine cât se poate de repede.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea a subliniat faptul că va lupta astfel încât fostul său soț să fie condamnat. Deși va fi dificil să îl privească în ochi, aceasta speră să fie puternică, iar el să fie pedepsit.

„Mâine dimineață la ora 09.00 am proces cu Daniel. Aici se judecă pedeamna lui pentru ce mi-a făcut. Nu cred că o să fie multe înfățișări în acest proces: probabil un termen mâine, unul cu martori și încă unul când judecătorul o să dea sentința finală în acest caz.

ADVERTISEMENT

Sper să am puterea mâine să dau ochii cu el, pentru că nu este ușor să te vezi cu călăul care a încercat să te omoare cu ciocanul. O să mă lupt să îi dea condamnare. Îl vreau după gratii, asta este logic”, le-a povestit make-up artista celor de la click.ro.

Make-up artista a angajat un alt avocat

Dincolo de întâlnirea cu Daniel Balaciu, Dana Roba a anunțat și alte schimbări. Make-up artista a decis să renunțe la avocatul său pe care îl angajase în urmă cu câteva luni și speră la mai bine.

ADVERTISEMENT

Ea a ales unul dintre cei mai buni avocați pe penal din Timișoara. Mai apoi, după ce Daniel Balaciu își va primi pedeapsa, make-up artista își dorește să angajeze alți avocați pe civil pentru a finaliza divorțul.

„Mi-am schimbat și avocatul, este unul dintre cei mai buni pe penal, din Timișoara, și o să fie bine. După care o să urmeze divorțul unde o să îmi iau alți doi avocați, care o să fie pe civil pentru a divorța”, ne-a mai spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT