Fotbal international

Danemarca – Franța 0-0 la CM 2018. Prima remiză albă la meciul 37 din Rusia

26.06.2018 | 18:45
Danemarca  Franta 00 la CM 2018 Prima remiza alba la meciul 37 din Rusia

Danemarca – Franța LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Danemarca – Franța s-a jucat marți în etapa a treia de la Campionatul Mondial 2018. Francezii erau deja calificați în optimi, în timp ce danezii mai aveau o mică emoție cu Australia, dar meciul a fost unul de slabă factură. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 18:51 / Cele două echipe au oferit un spectacol trist, încheind la egalitate, scor 0-0. Aceasta este prima remiză albă de la actuala ediție a Campionatului Mondial și a venit la meciul cu numărul 37. Francezii au câștigat grupa, în timp ce danezii au încheiat pe poziția secundă.


UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Danemarca – Franța.


UPDATE, ora 15:45 / Se știu echipele de start.

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Delaney, Jorgensen, Eriksen – Sisto, Cornelius, Braithwaite.

Franța: Mandanda – Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez – Kante, Nzonzi – Dembele, Griezmann, Lemar – Giroud.


Danemarca – Franța LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Francezii au obținut două victorii chinuite cu Australia și Peru, dar și-au asigurat prezența în faza următoare a competiției. De partea cealaltă, danezii au învins Peru în primul joc, dar au remizat surprinzător apoi cu Australia.

Danemarca – Franța LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Danemarca – Franța LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Pentru partida de marți, selecționerul Danemarcei, Age Hareide, nu îi va avea la dispoziție pe William Kvist, care ar putea rata tot turneul final din cauza unei accidentări, și pe Yussuf Poulsen, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Danemarca – Franța LIVE STREAM, în grupa C la CM 2018

Danemarca – Franța LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Francezii au plecat la drum ca mari favoriți la câștigarea titlului mondial, dar prestațiile din primele două meciuri sunt departe de așteptări. Meciul cu Danemarca poate reprezenta un punct de cotitură, dar cel mai probabil selecționerul Didier Deschamps va odihni mai mulți titulari. Clasarea pe primul loc în grupă nu mai asigură un traseu accesibil, deoarece pe locul secund în Grupa D s-ar putea clasa Argentina.

Danemarca – Franța LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Danemarca LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Cele două formaţii se întâlnesc pe stadionul Lujniki din Moscova, arenă care poate să găzduiască peste 80.000 de spectatori la meciurile de la turneul final. Stadionul a găzduit ceremonia de deschidere și meciul de debut Rusia – Arabia Saudită 5-0. Tot aici s-au mai jucat Germania – Mexic 0-1 și Portugalia – Maroc 1-0. Meciul Danemarca – Franța va fi arbitrat de brazilianul Sandro Ricci.

Partida Danemarca - Franța, din ultima etapă a Grupei C, se va disputa la Moscova, pe stadionul Lujniki
Partida Danemarca – Franța, din ultima etapă a Grupei C, se va disputa la Moscova, pe stadionul Lujniki

Danemarca – Franța LIVE cote la pariuri CM 2018

Danemarca – Franța LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Danemarca are o cotă de 4.70 pentru a câştiga meciul de la Moscova, în timp ce o victorie a Franței este cotată la 2.20. Bookmakerii cred că va fi un meci spectaculos, opţiunea “peste 2,5 goluri marcate” având o cotă de 1.45.

Tags: