Sport

Dani Coman, interzis la Rapid în final de carieră: “El este singurul vinovat!”

Dani Coman, actualul președinte de la Hermannstadt, explică de ce nu s-a retras de la Rapid.
26.12.2023 | 12:52
Dani Coman interzis la Rapid in final de cariera El este singurul vinovat
Dani Coman explică cine este omul care i-a interzis să se retragă de la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman și-a încheiat cariera de jucător în 2015, legitimat fiind la Astra Giurgiu. Visul lui era să se retragă de la Rapid, însă nu a avut această ocazie. Știe cine este vinovatul principal.

De ce nu s-a retras Dani Coman de la Rapid?

Dani Coman spune că cel care nu l-a mai vrut la Rapid în 2012, când a plecat la FC Vaslui, este Constantin Zotta. Despre acesta spune că, mult timp, a încercat să îl evite pe fostul portar.

ADVERTISEMENT

Deși a fost supărat pe el, acum nu mai are probleme cu acesta, trecând peste acel moment. În același timp, spune că va rămâne mereu cu dezamăgirea faptului că nu s-a retras de la Rapid.

Nu mai am nimic cu domnul Zotta, am avut o perioadă în care aveam nu ură, dar nu voiam să îl văd. Când ne-am întâlnit, a încercat să mă evite. Îmi aminteam că aș fi putut să îmi închei cariera la Rapid.

ADVERTISEMENT

A fost pentru mine un moment pe care îl regret și îl voi regreta mereu. El e singurul vinovat că nu am rămas la Rapid”, a explicat Dani Coman la “Suflet de rapidist”.

De ce nu s-a făcut antrenor?

După retragerea din cariera de jucător, Dani Coman a devenit direct președinte la Astra Giurgiu. El a explicat că, deși are licență de antrenor, nu a vrut să facă aceasta meserie nefiind atras de ea.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am făcut licențele de antrenor, am licența A, dar nu mi-a plăcut. Meseria de antrenor nu îmi place. Am făcut licențele pentru a vedea cum gândește un antrenor, cum gândește momentele de joc, cum gândește un ciclu săptămânal, pregătirea de dinaintea jocului.

Când citeam ceea ce trebuie să facă un antrenor, deși mă gândeam că am fost în fotbal o viața întreagă și credeam că nu am ce să învăț, nu știam nici 20% din ceea ce știu azi.

ADVERTISEMENT

Antrenorii în ziua de azi caută pretexte, scuze, alibiuri, vă spun realitatea. Mi se pare că ceea ce e se face în acest moment la FRF și ceea ce face domnul Burchel mi se pare extraordinar.

Orice jucător sau fost jucător sau un om care nu vine din fotbal și vrea să se facă antrenor trebuie să treacă prin perioada asta. Nu poți ajunge un antrenor mare dacă nu parcurgi toate etapele”, a spus Dani Coman, la ”Suflet de rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

De ce nu s-a retras Dani Coman de la Rapid?

ADVERTISEMENT
Tags: