Sport

Marele regret al lui Dani Coman la echipa naţională: „Marica mi-a rupt degetul”

Dani Coman a vorbit despre marele regret de la echipa națională. Portarul s-a accidentat chiar înaintea turneului final al Euro 2008.
12.10.2023 | 10:14
Marele regret al lui Dani Coman la echipa nationala Marica mia rupt degetul
Dani Coman a vorbit despre marele regret de la echipa națională. Portarul s-a accidentat chiar înaintea marelui turneu european.
ADVERTISEMENT

Dani Coman a ratat unul dintre cele mai importante turnee din cariera sa de fotbalist. Fostul portar a vorbit despre marele său regret de la echipa națională. Președintele celor de la Hermannstadt a povestit toată întâmplarea care a avut loc înaintea Campionatului European din 2008 și ce i-a făcut Ciprian Marica.

Marele regret al lui Dani Coman la echipa naţională

La SUFLET DE RAPIDIST, Dani Coman a mărturisit care este marele regret de la echipa națională. În 2008, chiar cu câteva zile înainte de începerea turneului final al Campionatului European, fostul portar s-a accidentat și a ratat convocarea. Actualul președinte al lui Hermannstadt a explicat cum Ciprian Marica l-a lovit la unul dintre antrenamente după un șut puternic.

ADVERTISEMENT

“Mai erau câteva zile și plecam la Campionatul European. De atunci degetul acesta a rămas așa. A tras Marica un șut de aproape, nu am mai avut timp să desfac palma și mi-a dat în deget. Nu am simțit durere pe moment.

Doar că în momentul în care a venit domnul doctor Pompiliu Popescu și mi-a dat mănușa jos și l-am văzut… Mi-a zis ‘Hai că nu ai nimic’. M-a luat un pic, mi-a tras de el și mi l-a îndreptat direct pe teren. Nu știu cum a scăpat, i-am zis apoi…”, a spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri fabuloase despre Marius Şumudică

La SUFLET DE RAPIDISTDani Coman a vorbit despre Marius Șumudică și a făcut câteva dezvăluiri fabuloase despre antrenorul din Super Liga Turicei. Fostul portar este de părere că tehnicianul lui Gaziantep ar fi putut fi cel mai bun antrenor al generației sale din România. Ar fi putut reuși acest lucru, dacă s-ar fi documentat mai mult.

“Marius Șumudică este un antrenor extrem de bun. Eu i-am spus și lui. Un antrenor care dacă citea și se documenta 10% din cât a făcut-o Răzvan Lucescu, era mare rău de tot. Toți spun că Șumudică doar motivează jucătorii.

ADVERTISEMENT

Șumudică e antrenor foarte bun. Nu doar motivează jucătorii. Instinctiv face totul. Erau momente când stăteam 4-5 ore când stăteam cu antrenorii secunzi și ne uitam la jucători.

Venea Șumudică cu telefonul în mână (n.r. vorbea la telefon) și întreba ‘La care ne uităm?’ Și noi îi ziceam ‘La numărul 8, Șumi.’ Mai stătea un pic, mai dădea un telefon ‘Verde sau albastru?’ Și răspundeam ‘Verde, Șumi.’

ADVERTISEMENT

În 15 minute ne spunea ce am văzut noi în 4-5 ore. Era incredibil. Așa ochi la jucători. Citea jocul foarte bine. Un nebun frumos al fotbalului românesc, dar, cu litere mari, antrenor.”, a declarat Dani Coman.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în premieră, pe Facebook Horia Ivanovici și YouTube Fanatik, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de Robert Niță și Lucian Ionescu.

Dani Coman, despre cum l-a accidentat Ciprian Marica

ADVERTISEMENT