Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt! Va ajunge la un alt club din România: „E o veste bună. Am mai lucrat cu el”

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, iar FANATIK a aflat că va ajunge președinte la un club de tradiție din România.
12.04.2024 | 13:37
Dani Coman sia dat demisia de la Hermannstadt Va ajunge la un alt club din Romania E o veste buna Am mai lucrat cu el
Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt! Va ajunge la un alt club din România: „E o veste bună. Am mai lucrat cu el”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman și-a dat demisia de la FC Hermannstadt, însă conducătorul nu va sta mult timp liber de contract. FANATIK a aflat în exclusivitate că fostul portar se pregătește să meargă la FC Argeș, formație din Liga 2.

Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt! Va ajunge la un alt club din România: „E o veste bună. Am mai lucrat cu el”

Eugen Neagoe a primit o veste extraordinară în direct la FANATIK SUPERLIGA, chiar după antrenamentele celor de la FC Argeș. Cristi Coste a dezvăluit că Dani Coman își pregătește sosirea la Pitești după demisia de la FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

„Ai președinte nou la Pitești? Am înțeles că ai avut o discuție, te-ai întâlnit și cu primarul Gentea și Dani Coman. Dani Coman va fi noul președinte al Argeșului din sezonul următor”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Antrenorul celor de la FC Argeș este încântat de „transferul” lui Dani Coman. Eugen Neagoe a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat în bine la clubul de tradiție din SuperLiga, deși la început nu au existat cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur să aflu de la dumneavoastră că așa stau lucrurile. Am avut antrenament, chiar nu știu. Cu domnul primar am vorbit prin mesaje duminică. Mă bucur să aud, chiar dacă aud prin intermediul dumneavoastră. Îl aștept cu mare drag, este o veste bună.

Obligatoriu trebuie să promovăm, așa am discutat încă din momentul venirii. Anul acesta a fost foarte puțin probabil, anul următor facem tot ce depinde de noi să ajungem în Liga 1. Mă așteptam la mult mai mult, dar am luat în calcul că nu putem promova.

ADVERTISEMENT

Știam cum stau lucrurile și îmi era foarte, foarte greu. Am venit la jumătatea campionatului regular, era dificil. Se lucrează la două terenuri, la o bază de pregătire și sper să fie gata când echipa revine la antrenamente în vară”, a spus Neagoe.

„Am mai lucrat cu el și ne cunoaștem destul de bine”

Nu este pentru prima dată când Eugen Neagoe și Dani Coman colaborează la un club. Ambii au lucrat la Astra Giurgiu, iar tehnicianul a anunțat în direct că îl așteaptă cu brațele deschise la FC Argeș în Liga 2.

ADVERTISEMENT

„A fost greu până în acest moment. Știți că s-a demolat stadionul la Pitești, va începe contrucția stadionului. Nu am avut unde să ne antrenăm, ne-am tot plimbat dintr-o parte în alta, pe terenul la marginea orașului.

Mă bucur de venirea lui Dani Coman, am mai lucrat cu el și ne cunoaștem destul de bine. Îl aștept cu mare drag și sper să reușim ce ne dorim cu toții”, a spus Neagoe la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Nu venirea lui este surprinzătoare, ci plecarea lui rapidă de la Hermannstadt”

„Am simțit ceva săptămâna trecută, l-a sunat și Neluțu Varga să mai discute pentru că sunt prieteni. După a venit și declarația lui Măldărășanu: «Cred că de la anul trebuie să mă despart și eu de Sibiu»”, a sesizat Cristi Coste.

„O să aibă probleme mari. Probabil că au fost niște promisiuni neonorate față de Dani. El a avut mai multe oferte, nu mă surprinde că se duce la FC Argeș, chiar și în Divizia B. Este piteștean, Dani ia lucrurile de la început.

Nu venirea lui este surprinzătoare, ci plecarea lui destul de rapidă de la FC Hermannastadt”, a declarat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

Dani Coman A DEMISIONAT de la Hermannstadt! Ce ECHIPA PREIA!

ADVERTISEMENT