Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dani Coman și Măldărășanu, la CFR Cluj?! „Vorbesc săptămânal cu Neluțu Varga, îl apreciez, e prietenul meu bun”

Dani Coman a vorbit despre el și Măldărășanu să meargă împreună la CFR Cluj. Actualul președinte al lui Hermannstadt este bun prieten cu Neluțu Varga.
06.04.2024 | 09:00
Dani Coman si Maldarasanu la CFR Cluj Vorbesc saptamanal cu Nelutu Varga il apreciez e prietenul meu bun
Dani Coman și Măldărășanu, la CFR Cluj?! „Vorbesc săptămânal cu Neluțu Varga, îl apreciez, e prietenul meu bun”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Coman și Măldărășanu ar putea fi o variantă pentru CFR Cluj, după ce trupa din Gruia a rămas fără antrenor și președinte. FANATIK a anunțat în exclusivitate plecarea lui Adrian Mutu.

Dani Coman și Măldărășanu, la CFR Cluj?! „Vorbesc săptămânal cu Neluțu Varga, îl apreciez, e prietenul meu bun”

„Briliantul” și-a dat demisia după ce ardelenii au fost eliminați de divizionara secundă Corvinul Hunedoara în sferturile Cupe României. La scurt timp, președintele Cristi Balaj și-a anunțat și el plecarea de la formația patronată de Neluțu Varga. Decizia fostului arbitru internațional a fost anunțată în exclusivitate de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată eu sunt la Sibiu, vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici, nu vreau să vorbesc despre Măldă. (n.r. – Ai vorbit cu Neluțu Varga în ultima perioadă?) Nu am vorbit despre plecarea lui Mutu și a lui Cristi Balaj.

Cu Neluțu Varga vorbesc săptămânal. E unul din oamenii pe care îi apreciez, e unul din prietenii mei buni, așa că e normal să avem discuții.

ADVERTISEMENT

Dar, repet, toată energia și tot ce pot eu voi face pentru Sibiu. Cel puțin până la vară sunt aici și îmi voi face treaba cât pot eu de bine aici”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Până la vară, sibienii, care au fost și ei eliminați din cupă, vor să termine primii în play-out-ul SuperLigii. Sunt pe locul 3 înaintea rundei, cu 23 de puncte. Următorul meci al lui Hermannstadt este cu „U” Cluj, duminică, 7 aprilie, de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Cine crede Dani Coman că ia titlul în SuperLiga

Deși nu e interesat momentan de o mutare la Cluj, Dani Coman este cu ochii pe lupta la titlu din play-off. Acolo, CFR este pe locul 3, la zece puncte în spatele liderului FCSB.

(n.r. – Titlul e dat? Sau aproape dat?) Contează foarte mult etapa asta. Și cred că dacă FCSB va câștiga, în proporție de peste 90% campionatul este jucat”, a adăugat președintele lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

În play-off, în etapa cu numărul 3, sunt programate derby-urile Rapid – CFR Cluj și FCSB – Universitatea Craiova. Ambele se joacă de la ora 20:30, sâmbătă, respectiv duminică.

Dani Coman - Marius Maldarasanu, DIN VARA LA CFR CLUJ?!

ADVERTISEMENT