Life

Dani Oțil, dezvăluiri picante din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: „Aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate”

08.05.2021 | 17:05
Dani Otil dezvaluiri picante din timpul relatiei cu Mihaela Radulescu Aveam poze cu sotiile lor dezbracate
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a oferit câteva detalii destul de picante din timpul relației pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a declarat că el și fosta sa iubită au avut o complicitate atât de puternică și s-au înțeles, deci, atât de bine încât nu au ascuns nimic unul față de celălalt.

Cei doi s-au simțit liberi împreună, însă relația s-a încheiat la un moment dat, fiecare luând-o pe un alt drum. Între timp, Dani și-a făcut o iubită nouă, iar Mihaela este fericită de câțiva ani în brațele sportivului austriac Felix Baumgartner.

ADVERTISEMENT

Dani și-a amintit că existau anumiți bărbați care o criticau pe Mihaela Rădulescu pentru felul în care arăta, pe vremea aceea prezentatoarea având în jur de 44 de ani, iar el avea poze cu soțiile domnilor respectivi în costumul Evei, adică goale.

Dani Oțil, amintiri din vremea relației cu Mihaela Rădulescu

„Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna”, și-a amintit Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Dani și Mihaela continuă să aibă o relație de respect reciproc și, de fiecare dată când se văd se iau în brațe și schimbă două vorbe, căci amiciția a rămas în urma poveștii lor de amor.

dani oțil iubită
Gabriela Prisăcariu este actuala parteneră a lui Dani Oțil, cea care îl va face pe prezentator tată pentru prima oară. Foto: Instagram

Prezentatorul va deveni tată

Dani s-a schimbat destul de mult de la terminarea relației cu prezentatoarea emisiunii „Ferma” de la PRO TV, iar acum se pregătește să devină tată. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, îl va face pe acesta tătic pentru prima oară, iar emoțiile prezentatorului sunt uriașe.

ADVERTISEMENT

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate”, a completat colegul de platou al lui Răzvan Simion de la Antena 1.