Life

Dani Oțil, imagini adorabile cu fiul său și bradul de Crăciun. Fotografiile care au topit inimile fanilor: „Leit tăticul”

Dani Oțil a publicat imagini adorabile alături de fiul său, Tiago, și bradul de Crăciun. Fanii s-au topit de dragoste când au privit imaginile.
18.12.2022 | 22:56
Dani Otil imagini adorabile cu fiul sau si bradul de Craciun Fotografiile care au topit inimile fanilor Leit taticul
Dani Oțil, imagini adorabile cu fiul său și bradul de Crăciun. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a publicat mai multe imagini cu fiul său, chiar în fața bradului de Crăciun. Fotografiile cu micuțul Tiago le-au topit inimile fanilor.

Dani Oțil, imagini adorabile cu fiul său și bradul de Crăciun. A furat inimile fanilor

Pentru că perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi, și vedetele se grăbesc să facă bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

La fel a fost cazul și pentru Dani Oțil, care s-a bucurat de aceste momente magice alături de fiul său și al Gabrielei Prisăcariu.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat două fotografii în care îl ține în spate pe micuțul Tiago, în timp ce acesta vrea să atingă bradul de Crăciun, care este deja împodobit.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu este îmbrăcat într-o ținută specifică perioadei, ca un elf al lui Moș Crăciun, dar și tatăl său respectă „tematica” din poză și se asortează cu bradul decorat cu roșu și auriu.

Inimile fanilor s-au topit după ce au văzut imaginile cu micul Tiago

Dar ceea ce i-a cucerit pe fani nu au fost hainele micului Tiago, ci zâmbetul său molipsitor.

Fiul lui Dani Oțil zâmbește larg în timp ce stă pe umerii tatălui său și se bine bine să nu cadă chiar de părul prezentatorului de la Neatza.

ADVERTISEMENT

Tiago are gropițe în obrăjori și un păr blond ondulat cu care i-a cucerit pe fanii de pe rețelele de socializare. Desigur, aceștia au remarcat că seamănă mult cu tătăl lui.

„Seamănă cu tata, perfect! Sărbători frumoase și binecuvântate!”, Leit tăticul, sunteți minunați, frumoși foc, să fiți fericiți și sănătoși! Sărbători cu bine!”, „Ce frumooos! Și bradul, și tăticul, dar mai ales copilul! Să vină dar, Moș Crăciun”, au spus fanii.

ADVERTISEMENT

Alții l-au numit pe Tiago „o frumusețe de copil” și s-au minunat de cât de mare a crescut.

„Uite ce mare a crescut îngerașul. Este un drăgălaș cu aspect frumos și plin de viața. Sa va trăiască sa va bucure și să fiți fericiți cu toții”, a mai spus cineva.

Alți comentatori au spus că Tiago semănă cu mămica lui:

„Leit mămica lui! O dulceața de băiețel! Câtă fericire pe chipurile voastre”, „Ce scump este, ce gropițe, ochișorii precum cerul senin de vară, câtă bucurie”, au mai notat fanii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: