Life

Gabriela Prisăcariu și Tiago, imagine mamă-fiu de colecție. Reacția neașteptată a lui Dani Oțil: ”Nu e al meu”. Foto

Gabriela Prisăcariu a publicat o imagine de colecție cu fiul său. Fotomodelul și Tiago au imortalizat un moment mamă-fiu care imediat l-a făcut pe Dani Oțil să reacționeze în stilul caracteristic.
24.11.2021 | 12:00
Gabriela Prisacariu si Tiago imagine mamafiu de colectie Reactia neasteptata a lui Dani Otil Nu e al meu Foto
ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Gabriela Prisăcariu aducea pe lume primul ei copil, reîntregind astfel familia pe care o formează cu Dani Oțil.

Însă, dacă până acum cei doi părinți au preferat să nu îi arate chipul lui Tiago, deși mereu publică imagini cu micuțul Luca, atât Gabriela, cât și Dani Oțil, recent, această decizie s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, imagine de colecție cu chipul lui Tiago

Astăzi, pe rețelele de socializare, fotomodelul a publicat o imagine de colecție cu Luca Tiago. Ea și bebelușul s-au fotografiat în oglindă, însă nu oricum, ci purând același model de pijama.

Dar asta nu este tot! Pe lângă faptul că Gabriela Prisăcariu etalează o siluetă de invidiat, dar și un zâmbet larg de împlinire și bucurie, cel mai important aspect este că, în sfârșit, internauții i-au putut vedea chipul copilului.

ADVERTISEMENT

Gabriela a dorit să își prezinte fiul întregii lumi și, mândră, s-a pozat cu bebelușul în brațe.

”M-am topit!!???❤️”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii care a adunat zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, replică neașteptată la fotografia cu soția și fiul lui: ”E închiriat pentru poză?”

Pe lângă faptul că fotografia este una de pus în ramă, așa cum spun și mulți dintre cei care fac parte din comunitatea online a divei, acum, că toată lumea știe cum arată Tiago, un lucru a atras atenția, chiar și prezentatorului de la Antena 1.

Prezentatorul de 41 de ani, văzându-și fiul numai un zâmbet, etalând niște gropițe adorabile, a avut o reacție, pe cât de neașteptată, pe atât de amuzantă.

ADVERTISEMENT

”Are gropițe?! Acu’ văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu ??”, a fost replica venită din partea Dani Oțil imediat după ce soția a publicat mult așteptată fotografie cu chipul copilului lor.

Ei bine, după remarca făcută de la colegul lui Răzvan Simion, fanii au observat că ceea ce spune Dani este parțial adevărat și asta pentru că Tiago, declară ei, o moștenește în totalitate pe mama sa: ”E bucățică ruptă din mami”, ”Seamănă perfect cu mami”.

Gabriela Prisăcariu a născut în septembrie

Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii în luna martie a acestui an că este însărcinată cu primul ei copil, iar pe 11 septembrie minune s-a întâmplat și blonda a născut un băiețel perfect sănătos.

Urmând ca o lună mai târziu, în mare secret, ea și Dani Oțil să pună la cale și botezul copilului. Luca Tiago a intrat în rândul creștinilor în octombrie, atunci când părinții i-au organizat o ceremonie și o petrecere restrânsă, în familie, dar foarte specială.

 

ADVERTISEMENT