Sport

Daniel Ghiță, ironii la adresa lui Cătălin Moroșanu! “Se tot chiloțărește. Nu i-am văzut pe Messi și pe Halep să facă așa ceva”

23.03.2019 | 12:51
Daniel Ghita ironii la adresa lui Catalin Morosanu Se tot chilotareste Nu iam vazut pe Messi si pe Halep sa faca asa ceva

Daniel Ghiță a lansat o cascadă de ironii la adresa lui Cătălin Moroșanu! Deși cei doi sunt încă departe de a stabili ora și data meciului direct, fostul angajat SPP l-a atacat din nou pe cel poreclit „Moartea din Carpați”. Ghiță a râs de participarea lui Moroșanu în diverse emisiuni. “Eu aș vrea să închei cu Moroșanu, pentru că, în primul rând, nu poate să lupte și nu poate să se compare cu nivelul la care am ajuns eu. Pentru că, până la urmă, suntem două caractere diferite.

Daniel Ghiță, ironii la adresa lui Cătălin Moroșanu!

El se chiloțărește pe la televizor, face tot felul de emisiuni și aș vrea să fac aici o paranteză: nu l-am văzut pe Federer că face așa ceva, nu am văzut-o pe Simona Halep că se duce la asemenea emisiuni. Nu s-a dat numărul unu și după aia s-a dus la asemenea emisiuni. Nu l-am văzut pe Messi să se ducă la asemenea emisiuni, nu l-am văzut pe Federer, pe Nadal. El duce sportul în derizoriu.

Păi cum să vorbești de un om care duce sportul în derizoriu, cum să vorbești de un om care se dă numărul unu și, când e pus în fața faptului împlinit, bărbătește: lupți cu mine sau te retragi… După aia te victimizeze pe la televizor. După aia se duce la emisiunile alea. Nu am nimic cu emisiunile… Păi de ce le faci? Le faci pe bani. Păi atunci să se lase de sport. Eu am renunțat, de exemplu, la SPP, un serviciu unde aveam viitor, pentru sport. Adică eu am renunțat la ceva sigur pentru ceva care nu era sigur. Puteam să mă accidentez și să nu mai pot să fac performanță. Ia uite, sportivi de valoare, cum sunt Simona Halep, Messi, Federer, Cristiano Ronaldo nu se duc la emisiuni din astea. De ce?”, a declarat Daniel Ghiță la Digi Sport Matinal, pentru Digi Sport

Daniel Ghiță, ironii la adresa lui Cătălin Moroșanu! Ghiță
Lupta Cătălin Moroșanu versus Daniel Ghiță încă nu a fost stabilită

Daniel Ghiță și-a expus și planurile de viitor. „Eu vorbesc de alte nume, care nu au nevoie să se ducă, pe bani, să se denigreze ca persoană, ca și caracter, să ducă în derizoriu și personalitatea lor, ca oameni. Eu am și discutat cu promotorul, nu cred că o să lupte cu mine, îi e frică, găsește tot felul de motive. Eu vreau să lupt și cu el, și cu Benny, și cu Raul Cătinaș, un an doi, cât mai stau, și cu cei străini, cu oricine.

De exemplu, obiectivul meu nu e ăsta, ci e să lupt cu Rico sau cu Badr Hari la sfârșitul anului, unde să vadă lumea un sport adevărat. Cum ar fi să joci în Liga Campionilor și vezi două echipe de nu știi care să câștige, vezi mingea dintr-o parte în alta și savurezi fotbal”a mai spus Daniel Ghiță.

  • 51 de victorii are Daniel Ghiță în circuitul profesionist