Life

Daniel Iordăchioaie, în doliu. Tatăl artistului a murit. Mesajul emoționant lăsat de cântăreț

11.12.2020 | 17:57
Daniel Iordachioaie in doliu Tatal artistului a murit Mesajul emotionant lasat de cantaret
Daniel Iordăchioaie, în doliu. Tatăl artistului a murit. Mesajul emoționant lăsat de cântăreț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Daniel Iordăchioaie trece prin momente grele după ce tatăl său a încetat din viață. Ca o ironie a sorții cântărețul postase pe rețelele de socializare o imagine cu părintele său cu puțin timp înainte de tragedie. 

Renumitul interpret al piesei „Mă întorc la tine mare albastră” avea o legătură foarte specială cu părintele său căruia îi dedicase câteva versuri emoționante cu numai jumătate de oră înainte de a se stinge din viață. Artistul vorbea despre speranță, însă, din păcate, la scurt timp a primit vestea tristă.

ADVERTISEMENT

Versurile sunt compuse chiar de Daniel Iordăchioaie, care o perioadă foarte lungă de timp a fost unul dintre cei mai apreciați artiști. De ceva vreme a dispărut din lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că are o carieră de peste 30 de ani în spate.

Daniel Iordăchioaie, momente cumplite. Tatăl cântărețului a murit

„Speranța care ucide
De mult prea multe zile dă să «plece».
Speranța noastră, însă, nu îl lasă…
El, nu mai știu dacă mai vrea să spere,
Dar noi îl așteptăm acasă!
Însă mă dor ficații și-mi ard ochii,
Mă prăbușesc pe zi ce trece-n noapte…
Iară atunci când se va-ntoarce-acasă,
Speranța mea mă va fi dus la moarte”, sunt versurile scrise de Daniel Iordăchioaie, pe Facebook, despre părintele său, care cel mai probabil era bolnav de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a adăugat și o imagine în care apare alături de tatăl său, revenind ulterior pe rețelele de socializare pentru a anunța că părintele care lupta pentru viața sa a încetat din viață. Vedeta îl numește pe tatîl său „boier”, semn că a avut multe de învățat de la el.

„La jumătate de oră după această postare, tatăl meu s-a stins… Pace și liniște, Boierul meu!”, a completat artistul alături de poezia inițială în care spera ca părintele său să se facă bine.

ADVERTISEMENT

Daniel Iordăchioaie este unul dintre cei mai aplaudați și apreciați artiști români, lansarea sa având loc în anul 1987, la Festivalul Mamaia. Avea numai 19 ani, fiind primit cu brațele deschise de public, care chiar și acum, ascultă melodiile sale consacrate.

A obținut de-a lungul anilor premii și trofee, dar mai ales dragostea oamenilor. De asemenea, se numără printre artiștii care nu a compus numai pentru el, ci și pentru alții. Primul său disc de autor a apărut în anul 1996, fiind intitulat „Moldovean Blues”.

ADVERTISEMENT
Tags: