Sport

Daniel Niculae, mesaj clar după ce Dan Șucu a vorbit despre rapidismul angajaților săi! „Lupta continuă!”

Daniel Niculae a avut o replică după comunicatul lui Dan Șucu. Mesaj sugestiv transmis de președintele de la Rapid
02.05.2024 | 00:11
Daniel Niculae mesaj clar dupa ce Dan Sucu a vorbit despre rapidismul angajatilor sai Lupta continua
Daniel Niculae, replică după comunicatul lui Șucu.
ADVERTISEMENT

Situația celor de la Rapid pare din ce în ce mai complicată. Echipa nu reușește să depășească perioada cruntă din playoff-ul Superligii. Nici la nivel administrativ lucrurile nu par să stea mai bine. Dan Șucu a anunțat măsuri radicale pentru a restabili ordinea la club.

Daniel Niculae, mesaj clar după ce Dan Șucu a vorbit despre rapidismul angajaților săi! „Lupta continuă!”

Înfrângerea suferită în meciul cu Universitatea Craiova pare că i-a pus capac lui Dan Șucu. Acesta a transmis că va lua măsuri drastice în perioada următoare. Șucu a emis un comunicat prin intermediul paginii de Facebook a Rapidului în care menționează că își dorește să găsească vinovații pentru situația dezastruoasă de la echipă.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae pare vizat direct. Președintele Rapidului pare să nu fie afectat de mesajul transmis de acționarul majoritar al echipei. Acesta a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcat în tricoul giuleștenilor, ținând în mână o minge cu sigla echipei.

În plus, pe tricoul său, apare mesajul „Singuri împotriva tuturor”. Daniel Niculae a ales și o piesă sugestivă pentru acest story. Melodia „Lupta continuă” a trupei La Familia însoțește această postare. Mesajul poate fi considerat unul îndreptat chiar față de omul numărul unu de la Rapid, Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Postarea făcută de Daniel Niculae pe InstaStory
Postarea făcută de Daniel Niculae pe InstaStory

Daniel Niculae are probleme mult mai serioase decât cele administrative de la Rapid. Fostul internațional român a fost dat în urmărire penală în celebrul dosar “Pyro”. Acesta este cercetat pentru că ar fi facilitat introducerea materialelor pirotehnice pe stadionul din Giulești.

Dan Șucu vrea să facă ordine la Rapid

Dan Șucu nu a mai așteptat până la finalul sezonului pentru a face ordine la echipă. Comunicatul postat pe pagina de Facebook a celor de la Rapid este unul destul de clar și cel mai probabil vor urma schimbări majore la club.

ADVERTISEMENT

“Stimați Rapidiști,

Faptul că nu am reușit să atingem niciunul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon este dezamăgitor pentru noi toți – pentru dumneavoastră, suporterii, pentru angajații clubului, cât și pentru cei doi acționari, în egală măsură.

Rezultatele proaste din acest an, în condițiile în care investițiile au crescut substanțial, necesită o regândire completă a modului în care evaluăm performanța tuturor colegilor din departamentul sportiv: jucători, antrenori, staff tehnic, manageri(…).

ADVERTISEMENT

(…) În ultimii doi ani, m-am ocupat direct de zona economică a Rapidului, unde am reușit să creștem repede și sănătos, managerii și-au asumat responsabilitățile, iar gestiunile sunt ținute curat, ireproșabil. Acum, însă, rezultatele proaste ale echipei, din ultima vreme, m-au forțat să aloc atenție și în zona sportivă(…).

(…) Am mai spus-o și o repet: manageri buni nu există! Există doar manageri corecți, care mulțumesc celor care merită să primească mulțumiri și care îi sancționează pe cei care merită sancționați, și fac acest lucru constant și echilibrat(…).

(…) Da, este adevărat, toate campioanele din ultimii 6-7 ani sunt cluburi autoritare, care pun accent pe disciplină, în care deciziile se execută și nu se comentează. Dacă ne dorim să-i învingem, trebuie, la rândul nostru, să fim disciplinați și hotărâți!”, a precizat Dan Șucu pe Facebook

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
De ce consideră experţii că ar fi
De ce consideră experţii că ar fi "o eroare strategică" să nu dăm Ucrainei un sistem Patriot
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”