Sport

Daniel Niculae, supărat după CSA Steaua – Rapid 0-0: „Am făcut un meci slab!”

Daniel Niculae a fost supărat după remiza obținută de Rapid în duelul din Cupa României Betano, din deplasare, cu CSA Steaua, scor 0-0.
02.11.2023 | 00:22
Daniel Niculae suparat dupa CSA Steaua  Rapid 00 Am facut un meci slab
Daniel Niculae, supărat după CSA Steaua - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor este de părere că echipa a făcut un meci slab și le-a transmis jucătorilor că dacă își doresc să câștige trofee trebuie să câștige și meciurile în care nu se ridică la cel mai bun nivel.

Daniel Niculae, supărat după CSA Steaua – Rapid

Daniel Niculae a fost supărat după remiza obținută de Rapid în duelul cu CSA Steaua, certându-i pe jucători pentru felul în care au abordat confruntarea de pe stadionul Ghencea:

ADVERTISEMENT

„Am făcut o partidă slabă, un joc modest, nu ne-am creat ocazii, nu am ținut de minge, mai ales la mijlocul terenului. Nu am arătat bine, dar chiar și așa, când faci meciuri mai slabe, trebuia să fim la fel de ambițioși ca cei de la Steaua.

Plecăm cu un punct și trebuie să câștigăm în ultima etapă. Ne punem presiune singuri, vom vedea ce se va întâmpla și în meciul dintre CFR Cluj și U Cluj”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu ne trezim repede, nu e bine!”

Daniel Niculae a continuat și a spus că jucătorii trebuie să se trezească repede la realitate, pentru că dacă vor avea fluctuații în evoluții nu va fi un lucru bun pentru parcursul pe care ei și-l doresc.

„Dacă nu ne trezim repede, nu e bine. E păcat pentru că am făcut un meci bun cu Craiova. O echipă mare mai și câștigă chiar dacă face un meci mai slab.

ADVERTISEMENT

Mergem să dăm totul pe teren împotriva FCSB-ului. Jucătorii au prins o zi mai puțin bună. Nu e ceea ce și-au dorit nici ei, nici noi. Noi și fanii le-am explicat ce înseamnă un astfel de meci.

Din păcate nu au reușit să facă mai multe și sper să arătăm mai bine la meciul din duminică. Avem meciuri dificile în continuare și trebuie să le câștigăm pe toate”, a continuat Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„Pe stadionul nostru e foarte greu să ne bată o echipă chiar dacă e de trei ori mai valoroasă decât noi. Dar dacă vrem să fim o echipă mare, care să câștige campionatul, trebuie să câștigăm toate meciurile”, a mai spus președintele Rapidului.

ADVERTISEMENT