Sport

Daniel Niculae a vorbit despre pastilele pe care le ia la meciurile Rapidului. „Mi-este foarte greu!”

Daniel Niculae se simte bine în postura de președinte al Rapidului, cu toate că presiunea este enormă și deseori recurge la diverse ”pastile” pentru a se calma.
01.11.2023 | 20:26
Daniel Niculae a vorbit despre pastilele pe care le ia la meciurile Rapidului Mieste foarte greu
Daniel Niculae a vorbit despre pastilele pe care le ia la meciurile Rapidului. „Mi-este foarte greu!”
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae trăiește orice meci al Rapidului la intensitate maximă, mai ales în acest sezon când patronul Dan Șucu a investit mulți bani în echipă și formația din Giulești are toate argumentele să se lupte până în ultima etapă la un loc de podium. ”Mi-este foarte greu”, recunoaște Niculae, obișnuit deja cu presiunea de la Rapid.

Daniel Niculae a vorbit despre pastilele pe care le ia la meciurile Rapidului

”E greu de gestionat un club de talia Rapidului?”, a întrebat Robert Niță, moderatorul emisiunii Suflet de rapidist. ”Da, dar e și frumos”, a replicat Niculae, moment în care Robert Niță a făcut o glumă: ”Eu nu te înțeleg la partea asta cu frumosul, că te văd câte pastile iei înainte de meci. Ajungi la meci cu pastiluțele în buzunar, mai ia și domnul Șucu”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al Rapidului a explicat că e normal să existe o presiune și o tensiune mult mai mare în lojă, comparativ cu presiunea simțită de jucători. ”Mă apucasem și eu într-un timp de fumat. Nu există termen de comparație ca și trăire. Emoțiile sunt de 10 ori mai mari și responsabilitatea și emoțiile. Ești jucător, depinzi de tine, îți faci treaba. Ești rezervă, intri iar. Ești antrenor, refulezi cumva, depinde de tine, ești suporter, strigi cânți.

Ești conducător, cum ar fi să mă urc pe gradenele alea, să cobor în tribună, să…Sunt anumite, trebuiesc gestionate anumite trăiri. Dacă aș fi fost la o echipă fără presiune pentru care nu aș fi simțit”, a completat președintele celor de la Rapid. Ulterior, Niculae a recunoscut că ar fi bine dacă ar putea renunța la ”calmante”, însă doar cu timpul va reuși să se liniștească atunci când joacă echipa sa de suflet.

ADVERTISEMENT

”Poate voi învăța să gestionez mai bine trăirile. Trebuie să mai lași pe drum, una e ce vorbești cu tribuna, una cu suporterii, alta cu jucătorii. Trebuie atitudine pozitivă, asta o face antrenorul, eu mă duc să fiu un plus. Pentru partea tehnică și pentru jucători. Și noi am fost jucători, contează să vezi conducerea alături de tine. Țin minte, eram la tineret, la meciuri mai veneau, se trimiteau jucători de la echipa mare”, a completat Niculae.

Daniel Niculae are susținerea totală a lui Dan Șucu

Daniel Niculae este contestat de o parte dintre suporteri, însă are susținerea totală a patronului giuleștean Dan Șucu. ”Păi dar eu când am venit Nico era președinte. El era dinainte. Deci încă o dată. El corespunde la ceea ce am spus mai devreme. În primul rând e un om foarte cinstit, competența nu poți să i-o negi, implicarea nu poți să i-o ceri.

ADVERTISEMENT

Faptul că sunt anumite lucruri pe care încă nu le cunoaște din partea administrativă, da. Oricare dintre noi are foarte multe de învățat. Eu cred că noi trebuie să ieșim puțin din paradigma în care o echipă de fotbal este doar într-o întrecere sportivă. Nu, nu este așa. Întrecerea sportivă e doar cea pe care o vezi pe teren 90 de minute. Dar, o echipă de fotbal înseamnă mult mai mult decât atât. Există și o competiție economică pe care trebuie să o conștientizăm”, transmitea patronul celor de la Rapid în emisiunea Suflet de rapidist.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

Daniel Niculae recunoaște: ”Foarte greu”

ADVERTISEMENT
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau...
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau în faţă la ghişeul de Permise apoi vindeau locurile
Viața
Viața "secretă" a lui Victor Pițurcă. Mărturii dureroase despre trecutul fostului selecționer
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier...
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier și inovator
Două vedete din România, pe Netflix. Mari surprize pentru fani
Două vedete din România, pe Netflix. Mari surprize pentru fani
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română