News

Daniela Cușnir, artista de muzică populară decedată într-un accident rutier, a fost înmormântată. Colegii de formație i-au cântat pe ultimul drum

18.09.2020 | 11:23
Daniela Cusnir artista de muzica populara decedata intrun accident rutier a fost inmormantata Colegii de formatie iau cantat pe ultimul drum
ADVERTISEMENT

Daniela Cușnir, tânăra interpretă de muzică populară care a murit luni într-un grav accident rutier, a fost înmormântată în satul său natal.

Joi, artista plecată dintre noi la doar 23 de ani a fost condusă pe ultimul drum de către familie, consăteni, prieteni și colegii din formație.

ADVERTISEMENT

A fost o zi extrem de tristă pentru tot satul Călinești-Enache din județul Suceava, așezare care, odată cu dispariția Danielei, și-a pierdut o voce de excepție.

Daniela Cușnir, tânăra artistă decedată în accident rutier, a fost înmormântată

O mică așezare din nordul țării a fost în lacrimi în ultimele zile. Joi însă, durerea a fost și mai mare, pentru că atunci a avut loc înmormântarea Danielei Cușnir.

ADVERTISEMENT

Pe 14 septembrie, ascensiunea tinerei cântărețe de muzică populară în lumea artistică din România a fost frântă într-un accident de mașină.

Colegii ei de formație, care au rămas fără solistă, au venit să cântă la funeraliile Danielei. S-au auzit cântece de nuntă și de jale, specifice unei asemenea înmormântări.

ADVERTISEMENT

Cele mai apropiate de Daniela, mama și cele două surori, au trăit cu greu durerea despărțirii. La înmormântare și în biserică a fost prezent și tânărul de 19 ani, cel care a adormit la volan și a provocat accidentul. Coleg în formație cu Daniela, acesta are probleme de sănătate încă, în urma accidentului.

Zeci de consăteni, prezenți la funeraliile artistei

Zeci de locuitori din satul Călinești-Enache au participat la funeraliile tinerei care s-a stins la doar 23 de ani.

ADVERTISEMENT

”Iubită, prețuită, frumoasă, în floarea vârstei, cu un talent spre muzică de mic copil, a iubit satul și tradițiile. O fire veselă ș mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta era Daniela Cușnir iar despre ea ne vom aminti multe în zilele viitoare”, spun sătenii despre Daniela, conform ȘtiridinBucovina.

Daniela Cușnir a fost o cântăreață de muzică populară în ascensiune. În ziua tragediei, aceasta se întorcea de la o petrecere din localitatea Copșa Mică. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, violonist în formația în care Daniela era solistă.

Evenimentul rutier s-a petrecut raza localității Dărmănești din județul Bacău, impactul fiind fatal pentru tânăra cântăreață care a murit pe loc.

ADVERTISEMENT