Life

Saveta Bogdan, marcată de moartea cântăreței Daniela Cușnir: „Am stat de vorbă cu ea”

15.09.2020 | 16:29
Saveta Bogdan marcata de moartea cantaretei Daniela Cusnir Am stat de vorba cu ea
Saveta Bogdan, îndurerată din cauza morții Danielei Cușnir. Foto: bucovinamedia.ro/ captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan este profund marcată de moartea colegei ei de breaslă, tânăra și talentata cântăreață de muzică folclorică Daniela Cușnir.

Saveta Bogdan, întristată de moartea cântăreței Daniela Cușnir

Interpreta de muzică populară a spus că nu îi vine să creadă că artista s-a stins din viață atât de vreme.

ADVERTISEMENT

Ultima oară a văzut-o acum câteva luni la o emisiune de televiziune, unde chiar a schimbat câteva vorbe cu ea, iar din acel dialog și-a dat seama de sufletul minunat al Danielei, dar și de dorința enormă de a da tot ce avea mai bun pentru a duce mai departe folclorul românesc.

„Eu am întâlnit-o la o emisiune, cu câteva luni în urmă. Ea cânta foarte frumos, era o fată foarte bună. Nu știu care era problema. Cânta foarte bine și era foarte bună pentru Moldova.

ADVERTISEMENT

Chiar mi-a făcut plăcere, că m-a făcut atentă la emisiune. Am stat de vorbă cu ea. Mi-a spus că este la început de drum, că are orchestră. Și a zis că vrea să vină la mai multe emisiuni”, a declarat Saveta Bogdan pentru postul Antena Stars.

„Era o fată extraordinară de frumoasă, de bună”

„Când am văzut că s-a întâmplat nenorocirea asta, am rămas mască. Vai ce copil bun era. Era o fată de viitor. Mi-a plăcut de ea foarte tare. Era o fată extraordinar de frumoasă, de bună. Și cei de la nuntă au fost foarte supărați. Lumea a iubit-o foarte tare. Era la început de drum. Era un copil tânăr de 23 de ani. Păcat!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Daniela Cușnir, în vârstă de doar 23 de ani, a murit luni, 14 septembrie, în urma unui grav accident rutier în timp ce se întorcea de la un spectacol pe care l-a susținut în ziua anterioară la Vatra Dornei.

Șoferul care se afla la volanul mașinii, Vlad Barbir, era violonist în formația instrumentală Dorna Band.

ADVERTISEMENT