Life

Daniela Gyorfi începe anul 2022 în forță. Cântăreața și-a achiziționat o casă nouă

Daniela Gyorfi (53) are numai motive de bucurie la început de an. Artista a cântat la un concert cu casa închisă în Spania și a semnat actele pentru o casă nouă.
02.01.2022 | 15:20
Daniela Gyorfi incepe anul 2022 in forta Cantareata sia achizitionat o casa noua
Daniela Gyorfi și-a cumpărat casă nouă. Solista speră să se mute cât mai curând. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața începe anul 2022 în forță, asta pentru că și-a îndeplinit un vis pe care-l avea de mult. Solista a reușit să investească într-o casă pe pământ, în Otopeni.

Perioada aceasta o găsește pe Daniela Gyorfi în pregătiri pentru că urmează să se mute din apartamentul în care a stat împreună cu regretata sa mamă încă de mică.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un imobil construit în anul 1986, cea mai încântată de această schimbare fiind fiica artistei, Maria, care visează la o cameră mai încăpătoare.

Daniela Gyorfi și-a cumpărat casă nouă. Solista speră să se mute cât mai curând

Și pentru că mutarea va avea loc într-o altă zonă a orașului, Daniela Gyorfi este nevoită să caute și o școală nouă pentru fiica sa. Maria învață la o unitate de învățământ de stat.

ADVERTISEMENT

Artista și partenerul ei de viață, George Tal, ar fi vrut să cumpere un penthouse, însă prețurile exagerate din ultimele luni i-au făcut să dea înapoi și să se reorienteze.

„A fost bine de Revelion, am cântat la un eveniment sold out, de lângă Madrid, în Spania. A fost un eveniment foarte frumos și lumea s-a distrat. E adevărat că anul nou ne prinde cu casă nouă.

ADVERTISEMENT

Sper să ne mutăm în curând. Azi (2 ianuarie, n.r.) ne întoarcem din Spania, apoi trebuie să începem să mobilăm casa, să amenajăm. 

Trebuie să îi caut școală Mariei, în zona în care ne vom muta. Trebuie să o transfer, să vedem!

ADVERTISEMENT

Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare. Fii-mea e cea mai încântată.

Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Daniela Gyorfi, detalii despre noua casă. Cum arată locuința

Solista a dezvăluit că este vorba de o casă cu trei dormitoare, living, bucătărie și trei băi pentru care a muncit enorm de mult în ultimii ani.

Daniela Gyorfi este fericită că a reușit, într-un final, să o achiziționeze.  Cântăreața a ales să se mute la parter, fiind vorba de un imobil care are două etaje.

ADVERTISEMENT