Fotbal international

Dănuț Lupu nu crede că Ianis Hagi va deveni un fotbalist de top. “Dacă la 20 de ani nu joci, atunci când?”

18.11.2019 | 10:23
Danut Lupu nu crede ca Ianis Hagi va deveni un fotbalist de top Daca la 20 de ani nu joci atunci cand
Ianis Hagi în meciul România - Spania. Dănuț Lupu nu crede că Ianis Hagi va deveni un jucător de top. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, fostul jucător al echipei naționale a României, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi de la Genk și a lăsat să se înțeleagă că nu crede că atacantul va deveni un fotbalist de top. Reacția acestuia a venit după ce Gică Hagi a răbufnit la adresa oficialilor echipei din Belgia pentru că nu-l folosesc pe fiul său.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.13 este cota pentru victoria Italiei cu Armenia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu crede că Ianis Hagi va deveni un fotbalist de top

”Atât timp cât nu joci la echipa de club e greu să ceri să joci titular la echipa națională. Ianis este un băiat extraordinar, are tot timpul să crească. Gică pune o presiune extraordinar de mare pe copil. Dacă nu joci la 20 de ani, când joci?

La 29? La 29 mai ai un an și te lași. La 21 de ani dacă încă mai aștepți ceva de la acel copil, e greu să spui că va mai crește. Am ajuns să ne minunăm că dă Budescu o pasă cu exteriorul la 30 de ani”, a spus Dănuț Lupu, conform PRO X.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, șanse mari să fie titular cu Spania

Ianis Hagi face parte din lotul echipei naționale a României pentru meciul pe selecționata antrenată de Cosmin Contra îl joacă împotriva Spaniei, azi, ora 21.45, în Grupa F din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020. Partida are loc pe stadionul Wanda Metropolitano, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. Ținând cont că echipa națională a României a ratat calificarea directă la EURO 2020, șansele ca Ianis Hagi să fie titular cu Spania sunt mari.

După 9 meciuri jucate în Grupa F, echipa națională a României se află pe locul 3, cu 14 puncte, la egalitate cu Norvegia, dar formația lui Cosmin Contra ar putea pica pe 4 dacă pierde pe Wanda Metropolitano și Norvegia o învinge pe Malta.

ADVERTISEMENT