Sport

Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională? Prima reacţie după 0-3 cu Muntenegru: “Este un moment foarte greu. Vedem ce va fi”

Edi Iordănescu a recunoscut că este descumpănit după înfrângerea umilitoare suferită de România pe teren propriu împotriva Muntenegrului, scor 0-3.
15.06.2022 | 00:26
Pleaca Edi Iordanescu de la echipa nationala Prima reactie dupa 03 cu Muntenegru Este un moment foarte greu Vedem ce va fi
Edi Iordănescu, descumpănit după România - Muntenegru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul își cere scuze pentru înfrângere și nu își caută scuze pentru ce s-a întâmplat pe teren, recunoscând că diferența a fost făcută de lupta fizică.

Pleacă Edi Iordănescu după România – Muntenegru?

Edi Iordănescu este descumpănit după înfrângerea suferită de România pe teren propriu cu Muntenegru: „Felicităm echipa oaspete. Reușisem să întoarcem puțin starea de spirit, dar ni s-au confirmat astăzi unele lucruri. 

ADVERTISEMENT

Au fost probleme fizice și am pierdut mult inițiativa. Îmi cer scuze publicului, din păcate e un moment foarte trist pentru noi.

Nu fac nici aprecieri publice… responsabilitatea e a mea. Din păcate, acest program cu patru jocuri nu a fost pe placul nostru, pentru că ne chinuim să construim un prim 11, când nu poți nici din punct de vedere fizic, ca în seara asta, nu e ușor deloc”.

ADVERTISEMENT

„Am avut șansa noastră să egalăm după o ocazie mare și o bară, nu ne-a ajutat nici norocul, nu ne-am ajutat nici noi.

Echipa atât a putut, nu se pune problema că nu a vrut. Recunoscu și nu am vrut asta până acum, dar ne-au lipsit și niște jucători care erau importanți pentru noi, mă refer la Ianis Hagi, Dennis Man și Nicușor Stanciu”.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că vor fi jocuri foarte dificile. A fosat o diferență de putere, nu am putut duce nivelul de combativitate. Înainte să pierdem meciul, am pierdut lupta fizică”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

„Vedem ce va fi, România primează!”

Edi Iordănescu a continuat și a spus că va face tot ce se va cere pentru ca naționala României să fie bine, însă nu a răspuns clar când a fost întrebat dacă se gândește și la o eventuală demisie:

ADVERTISEMENT

„Clasamentul arată urât în acest moment, e un moment zero și trebuie să analizăm bine ce e de făcut. Am fost optimist, dar și realist și am spus și după meciul cu Finlanda că nu am fost chiar bine din punct de vedere psihic

Am stat cu ei, am spus că trebuie să ridice capul și să ia decizii important din punctul de vedere al cluburilor la care vor să joace, să ia decizii și să vină cu un alt tonus la echipa națională”.

„Nu iau decizii la cald, e frustrant și pentru mine că îmi doream să lucrez mai mult cu ei, dar știu la ce m-am înhămat, e greu să construiești pe un fond de adversitate din trecut. Vedem ce va fi, România primează!”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde