Life

Daria, primele declarații despre operația tatălui ei, Cătălin Crișan: ”Îl iubește Dumnezeu”

Fiica lui Cătălin Crișan a fost îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui său atunci când acesta a ajuns pe patul de spital.
30.01.2024 | 09:59
Daria primele declaratii despre operatia tatalui ei Catalin Crisan Il iubeste Dumnezeu
Daria, fiica lui Cătălin Crișan, a dezvăluit cum se simte artistul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, a vorbit despre operația prin care a trecut artistul. Ea a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce se petrece cu tatăl ei.

Când a fost operat Cătălin Crișan! Daria, fiica artistului, dezvăluie totul

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, a explicat ce se petrece cu tatăl ei. Mai mult, ne-a dezvăluit ea, secretul operației prin care a trecut cântărețul îi era cunoscut, dar amândoi au preferat să țină totul ascuns pentru a vedea rezultatele. Din fericire, acum, artistul se simte bine.

ADVERTISEMENT

”Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede”, ne-a spus Daria, fiica lui Cătălin Crișan.

Mai mult, a mai dezvăluit Daria, recuperarea după complicata intervenție chirurgicală merge bine. Iar cum operația a avut loc acum ceva vreme, Cătălin Crișan, susține fiica cântărețului, a trecut de posibilele complicații post-operatorii.

ADVERTISEMENT

Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție. Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, spune Daria, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cătălin Crișan nu mai suporta durerile

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri groaznice…

ADVERTISEMENT

N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere (…) Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”, a transmis Cătălin Crișan pe conturile sale de socializare, alături de fotografiile cu el în scaun cu rotile.

Operația, dezvăluia Cătălin Crișan, a devenit obligatorie în situația lui. Nu mai putea să reziste durerilor și, în plus, avea și probleme când trebuia să se deplaseze. Așa că, într-un final, după nenumărate tratamente fără rezultat, și-a luat inima în dinți și a mers la medicul chirurg.

ADVERTISEMENT

Acum, a mai spus artistul, deja poate urca din nou pe scenă. E adevărat, încă nu poate dansa, dar jocul lui scenic se bazează pe cântat, nu neapărat pe show-ul oferit vizual spectatorilor. Și, speră artistul, de ziua lui, pe 6 februarie, când împlinește 56 de ani, va putea să și danseze. Măcar puțin.

ADVERTISEMENT