Life

Dezvăluirile copiilor lui Cătălin Crişan! Daria și Rariș spun adevărul despre relația cu tatăl lor

Daria şi Raris, copiii lui Cătălin Crişan, spun totul despre relaţia dintre ei doi, sfaturile primite de la tatăl celebru şi carierele de artişti în devenire.
24.11.2023 | 15:20
Dezvaluirile copiilor lui Catalin Crisan Daria si Raris spun adevarul despre relatia cu tatal lor
Copiii lui Cătălin Crișan, dezvăluiri nebănuite / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Crişan şi fosta sa soţie, Lucia Bubulac, au de ce să fie mândri. Ambii lor copii le urmează drumul în domeniul artistic, sunt cuminţi, educaţi şi se înţeleg de minune. Daria şi Raris Crişan au o relaţie pe care mulţi fraţi şi-ar dori-o, sunt peste tot împreună şi se susţin reciproc întotdeauna.

Copiii lui Cătălin Crişan, relaţie exemplară

„Când eram mici ne băteam foarte mult, dar ne şi iubeam foarte mult. Toţi ne zic că ne iubim foarte mult şi acum, când ne văd. E absolut normal, aşa am fost crescuţi de mama!

ADVERTISEMENT

Inclusiv să ne iubim şi fizic, noi ne luăm mult în braţe, dormeam împreună. Suntem foarte afectuoşi”, povesteşte Daria, în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă în copilărie lucrurile nu stăteau aşa de bine între ei, acum, când au devenit adulţi în toată firea, copiii lui Cătălin Crişan au o relaţie de invidiat. Sunt cei mai buni prieteni şi împart aceleaşi pasiuni. „Acum suntem mai maturi, acum se gestionează altfel certurile”, a ţinut Raris să precizeze.

ADVERTISEMENT

Daria și Rariș, copiii lui Cătălin Crișan, au deja cariere serioase

Ambii îşi urmează părinţii în domeniul ales, semn că talentul le-a curs prin vene din prima clipă, încă din copilărie. Cu doi părinţi atât de talentaţi, nici nu prea avea cum să fie altfel! Raris se focusează pe muzică şi este la Conservator.

„În ultima perioadă, am făcut multă muzică, sunt la Conservator. Urmează să lansez multe piese şi în engleză, şi în română. Tind să cred că da, moştenesc talentul părinţilor mei”, povesteşte mezinul familiei.

ADVERTISEMENT

Daria, pe de cealaltă parte, a terminat anul acesta Actoria la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, dansează, cântă şi are spectacole, alături de nume mari din industrie.

 „În ultima perioadă, am avut repetiţii pentru Mamma Mia. E premieră pentru mine, sunt cea mai mică din echipă. Jucăm pe 16, 17 decembrie, la Sala Palatului. Joc cu Loredana Groza, care e mama mea, Horia Brenciu, Cornel de la Vunk, sunt multe nume”, povesteşte fiica lui Cătălin Crişan.

ADVERTISEMENT

Deşi a terminat facultatea de actorie, Daria a decis că nu este momentul să urmeze şi un master în domeniu, mai ales că vrea să se focuseze pe ceea ce şi-a dorit să facă din copilărie: muzică!

„Nu m-am înscris la Master, pentru că nu am timp. Plus că după Mamma Mia, vreau să fac muzică. Muzica mă atrage mai mult, asta fac de mică, chiar dacă diploma mea de la facultate e de actriţă”, spune Daria, în exclusivitate pentru FANATIK.

Sfaturile oferite de Cătălin Crişan copiilor săi

Atât fratele mai mic, cât şi ambii părinţi artişti o susţin necondiţionat şi sunt prezenţi la spectacolele ei mereu. Bineînţeles, fiind amândoi din acelaşi domeniu, atât Cătălin Crişan, cât şi fosta soţie, îi dau des sfaturi fiicei lor. La cei 23 de ani ai săi, Daria ştie exact cum să gestioneze sugestiile făcute de părinţi şi să ia mereu ceea ce este mai bun din ele.

„Moştenesc talentul şi de tata, şi de la mama. Vin la spectacolele mele, sunt captivaţi de ceea ce fac. Îmi dau sfaturi mereu, eu le ascult, iar eu iau fix ce mi se potriveşte.

Nu fac cuvânt cu cuvânt ceea ce îmi spun ei, iau informaţiile şi le aplic în funcţie de nevoile şi caracterul mele. De tata ştie toată ţara cum cântă, dar puţini ştiu că şi mama este o soprană extraordinară. Am moştenit talentul de la ambii”, adaugă tânăra artistă.

Cu cine se iubeşte Daria Crişan

Pe lângă familie, spectacolul de la Sala Palatului şi muzică, Daria trebuie să îşi facă timp şi pentru iubitul său. Cei doi artişti în devenire au fost colegi la facultatea de actorie, s-au îndrăgostit iremediabil şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Totul decurge de minune între ei, comunică excelent şi s-au mutat împreună. Cum nimic nu este întâmplător, ce credeţi?! Daria, fiica lui Cătălin Crişan, şi iubitul său poartă şi acelaşi nume, semn că relaţia lor chiar este una predesinată!

„Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Suntem împreună de trei ani. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni. 

Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare.Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, povesteşte, cu zâmbetul pe buze, fiica lui Cătălin Crişan!

ADVERTISEMENT