Fotbal intern

Darius Olaru, negocieri cu o câștigătoare de Liga Campionilor! Se întâmplă acum la Londra

14.01.2019 | 12:12
Darius Olaru negocieri cu o castigatoare de Liga Campionilor Se intampla acum la Londra

Gaz Metan Mediaș se va despărți de cel puțin un jucător în această pauză competițională. Carlos Fortes este deja în tratative avansate cu mai multe formații, el nefiind nici măcar luat în cantonament de către Edi Iordănescu, dar lista plecărilor este deschisă.

Oficialii medieșeni sunt nevoiți să facă rost de bani din transferuri pentru a reuși ieșirea din insolvență la finalul lunii martie, astfel că nu ar fi o surpriză prea mare dacă vor mai pleca și Darius Olaru, Antoni Ivanov, Fofana sau Ely Fernandes. Sau măcar încă unul dintre ei.

Darius Olaru, negocieri cu Aston Villa. Transferul său se discută la Londra!

FANATIK a aflat că în aceste zile, la Londra, se discută intens transferurile mai multor jucători de la Gaz Metan Mediaș la două echipe din Championship. Este vorba despre Aston Villa, fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1982, după o finală cu Bayern Munchen, și Brentford, o echipă din metropola londoneză, care navighează în jumătatea de jos a clasamentului ligii secunde.

Darius Olaru, miza importantă a celor de la Gaz Metan Mediaș, este dorit de Aston Villa, care s-a arătat interesată și de portughezul Carlos Fortes. Acesta are oferte din mai multe țări și va pleca aproape sigur de la ardeleni în câteva zile. Dacă nu se va concretiza pista italiană pentru el, este posibil să se realizeze cea britanică.

Olaru este monitorizat și de Borussia Dortmund

Tot „echipajul” trimis de Mediaș negociază și un eventual transfer al bulgarului Ivanov la Brentford, acesta înțelegându-se la un moment dat cu FCSB, dar fiindu-i împiedicată mutarea la București. Ivanov are o clauză de 500.000 de euro pentru a pleca de la Gaz.

Darius Olaru, negocieri la Londra pentru un transfer la Aston Villa
Antoni Ivanov (stânga) s-a înțeles cu FCSB, dar nu a fost lăsat să plece de Mediaș

Darius Olaru este o situație specială. Cei de la Mediaș ar dori să-l țină la echipă și pentru partea a doua a sezonului, acesta să prindă turneul final continental cu naționala de tineret și astfel să-i crească prețul. El este monitorizat și de Borussia Dortmund, informație dezvăluită de FANATIK. O eventuală înțelegere cu Aston Villa, care încearcă să prindă un loc de play-off, fiind, cu 19 etape înainte de final, la 5 puncte de Derby County, ultima care prinde barajul, i-ar face pe ardeleni să-i dea drumul de acum lui Olaru.

  • 23 de trofee în 7 competiții diferite a câștigat Aston Villa, 7 fiind titluri în Premier League, ultimul în 1981
  • 750.000 de euro este cota actuală a lui Darius Olaru, cu 250.000 de euro mai mult decât vara trecută