Life

De când revin Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D. Prezentatorii au făcut anunțul mult așteptat de fani

Teo Trandafir și Bursucu sunt într-o binemeritată vacanță. Cei doi au luat o pauză de la muncă, iar revenirea pe micile ecrane este mai aproape decât se așteptau mulți.
04.01.2022 | 18:34
De cand revin Teo Trandafir si Bursucu la Kanal D Prezentatorii au facut anuntul mult asteptat de fani
Teo Trandafir și Bursucu revin din 10 ianuarie, la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Bursucu au anunțat data la care vor reveni pe micile ecrane, la Kanal D, acolo unde prezintă zilnic de la ora 15:00 emisiunea Teo Show.

Cei doi prezentatori de succes au luat câteva zile bune de pauză după ce au muncit la foc automat pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

Ultimele ediții difuzate pe post, cele speciale de Crăciun și Revelion au fost înregistrate cu ceva timp înainte de difuzare. În săptămâna de după Anul Nou, Kanal D a decis ca în spațiul dedicat emisiunii să ruleze niște filme artistice.

Teo Trandafir și Bursucu au anunțat data la care vor reveni la Kanal D

Fanii celor doi simpatici realizatori se vor bucura din nou de edițiile Teo Show în direct începând cu ziua de luni, 10 ianuarie, la ora deja cunoscută.

ADVERTISEMENT

„Ne plac vacanțele. Parcă ne lipsesc și întâlnirile noastre. În vacanță, ne e dor de invitații noștri din platou. Ne e dor și de voi, cei din fața televizoarelor. 

Construim împreună energia aia frumoasă și bună. O împărtășim cu toții. Așa că nu o să lipsim mult. Din 10 ianuarie ne întoarcem să facem din fiecare zi o sărbătoare”, este anunțul făcut de Teo Trandafir și Bursucu.

ADVERTISEMENT

Teo este ceva mai avantajată privind programul de muncă, având în vedere că posturile concurente au început de luni, 3 ianuarie 2022, cu emisiunile live.

Concurența nu are pauză. Măruță și Brancu, pe micul ecran cu ediții live

Cătălin Măruță și Cristi Brancu, prezentatorii care au emisiuni pe același tronson orar nu s-au bucurat prea mult de zilele libere. Acesta a revenit cu ediții în direct, cu subiecte și invitați care mai de care mai interesanți.

ADVERTISEMENT

De altfel, prima emisiune a lui Cătălin Măruță din noul an a fost pe locul întâi în audiențe, PRO TV continuând să se mențină în frunte odată cu succesul show-ului special difuzat de Revelion.

Rămâne de văzut cu ce schimbări va veni noul sezon Teo Show și care sunt invitații cu care Bursucu și prezentatoarea tv vor dori să spulbere concurența.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute realizatoare tv din România. De aproape 10 ani, Teo este gazda Teo Show la Kanal D. De ceva ani încoace, îl are drept companion pe coregraful Adrian Cristea, poreclit Bursucu.

Înainte de Kanal D, Teo a prezentat emisiuni la Prima TV, Romantika TV și PRO TV. La postul condus cândva de Adrian Sârbu s-a lansat cu adevărat, în anii 2000.

ADVERTISEMENT