Life

Scene surprinzătoare cu Cătălin Măruță și fiica sa: “Tată distrus”. Neașteptat ce i-a făcut Eva în mijlocul magazinului

Cătălin Măruță și fiica sa, Eva, au fost protagoniștii unui moment de-a dreptul uimitor chiar în mijlocul unui magazin. Copila a oferit câteva replici surprinzătoare.
29.12.2021 | 17:15
Scene surprinzatoare cu Catalin Maruta si fiica sa Tata distrus Neasteptat ce ia facut Eva in mijlocul magazinului
Cătălin Măruță, replică fabuloasă din partea fiicei sale. Ce a putut să-i spună Eva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Scenele dintre vedeta de la Pro TV și fetița de 6 ani au fost filmate într-o încăpere plină cu covoare, nicidecum cu jucării sau dulciuri așa cum s-ar fi așteptat mulți.

Neașteptat nu este neapărat locul, ci mai degrabă doleanța Evei Măruță, care nu dorea să plece acasă până nu primea ceea ce-și dorea. Ei bine, fiica lui Cătălin Măruță a vrut foarte mult un covor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, replică fabuloasă din partea fiicei sale. Ce a putut să-i spună Eva

„Când eu îmi doresc ceva, până nu îmi iei, nu mă mai mişc de aici”, spune Eva în filmarea distribuită în mediul online.

Cu brațele încrucișate și gata să plece acasă cu lucrurile pe care și le dorește, micuța așteaptă un răspuns din partea celebrului ei tată, Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„Păi și ce vrei să-ți iau de aici? Un covor? Covor nu mai luasem Eva, plecăm cu covorul acasă?”, este curios să afle gazda emisiunii „La Măruță”.

Prezentatorul de la Pro TV filmează covoarele din încăpere, ultimul lucru pe care se gândea că ar trebui să-l achiziționeze. Doar că Eva nu se lasă prea ușor.

ADVERTISEMENT

„Ce să faci, ai o fiică, scuze. Ar fi trebuit să te gândeşti înainte să faci doi copii”, este replica fabuloasă pe care o primește moderatorul emisiunii „La Măruță” de la fiica sa.

„Tată distrus”, este răspunsul oferit de Cătălin Măruță, în timp ce pare nedumerit complet de dorința micuței în vârstă de 6 ani.

ADVERTISEMENT

Doleanța copilei nu a fost trecută cu vederea nici de mama sa, cântăreața Andra. Jurata de la „Românii au talent” a lăsat un mesaj surpriză în social media.

„Altădată înainte să alegem ceva trebuie să te întrebăm! Așa că… acum tu ai ales”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Eva Măruță, un copil care știe ce vrea. Ce dorințe are copila

Momentul nu este unul singural pentru că internauții cunosc din plin atitudinea și comportamentul fetiței. Eva Măruță știe ce vrea și reușește de cele mai multe ori să obțină acele lucruri.

În urmă cu ceva vreme copila mărturisea că este dispusă să renunțe la telefon și la hainele de firmă pentru a primi un animal de companie, un cățel.

ADVERTISEMENT