Life

De câte ori poți purta blugii înainte să îi speli. Răspunsul surprinzător al unui cunoscut medic

Când se spală, de fapt, blugii după ce au fost purtați o perioadă. Afirmația făcută de un doctor te va uimi cu adevărat.
05.03.2023 | 17:29
De cate ori poti purta blugii inainte sa ii speli Raspunsul surprinzator al unui cunoscut medic
Când se spală, de fapt, blugii după ce au fost purtați o perioadă. Afirmația făcută de un doctor te va uimi cu adevărat. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De câte ori poți purta blugii înainte să îi speli. Răspunsul surprinzător al unui cunoscut medic care ne învață când să băgăm în mașina de spălat obiectele vestimentare pe care le purtăm zilnic sau chiar ocazional.

Când se spală, de fapt, blugii după ce au fost purtați o perioadă. Afirmația făcută de un doctor te va uimi cu adevărat

Anthony Rossi, un doctor din cadrul Memorial Sloan Kettering Cancer Center, a dezvăluit când se spală, de fapt, blugii după ce au fost purtați o vreme. Cunoscutul medic susține că obiectele din jeans nu trebuie curățate foarte des pentru că se pot strica.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceștia trebuie spălați atunci când sunt murdari sau pătați. În cazul în care nu ne încadrăm într-una dintre aceste situații, atunci pot fi purtați de mai multe ori fără niciun fel de problemă de ordin igienic.

Concret, blugii intră în categoria celor care pot fi îmbrăcați de mai multe ori. Tot în această situație se află pijamalele și bluzele. Frecvența spălării lor depinde de anumiți factori, printre care se află transpirația și apariția bacteriilor.

ADVERTISEMENT

„Când vine vorba de pantaloni și de cămăși, cred că e vorba de un nivel de confort. Și de cât de mult transpiri în timpul zilei. Maioul trebuie spălat, în schimb cămașa nu trebuie spălată după fiecare purtare”, a spus Rossi, notează useit.ro.

În aceeași notă, celebrul producător de jeans Levi Strauss & Co recomandă spălarea blugilor la fiecare 10 purtări. Culoarea acestora poate fi păstrată o perioadă mai îndelungată dacă sunt spălați la mână, în lighean.

ADVERTISEMENT

Cât de des se spală hainele dacă nu porți lenjerie intimă

De asemenea, oamenii trebuie să știe cât de des se spală hainele dacă nu purtați lenjerie intimă. Același cunoscut medic susține că blugii sau pijamalele trebuie băgate în mașina de spălat rufe după fiecare purtare.

Regula se aplică pentru că obiectele vestimentare intră în contact direct cu pielea din zona genitală. Persoanele care nu fac duș în fiecare seară și nu poartă lenjerie intimă noaptea trebuie să schimbe zilnic pijamalele.

ADVERTISEMENT

Experții mai adaugă că oamenii care poartă pijamale și nu transpiră noaptea le pot spăla o dată pe săptămână. De asemenea, e foarte important să citești instrucțiunile de pe fiecare obiect vestimentar înainte de curățare.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza...
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”