Life

De ce a dispărut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, din online. Ce planuri are tânăra

Care a fost motivul pentru care Carmina, fata lui Liviu Vârciu, nu a mai fost activă pe Internet. Ce urmează să facă tânăra.
01.02.2024 | 20:40
De ce a disparut Carmina fiica lui Liviu Varciu din online Ce planuri are tanara
Care a fost motivul pentru care Carmina, fata lui Liviu Vârciu, nu a mai fost activă pe Internet. Ce urmează să facă tânăra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce a dispărut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, din online. Ce planuri are tânăra care este studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București și este implicată în mai multe proiecte importante.

Care a fost motivul pentru care Carmina, fata lui Liviu Vârciu, nu a mai fost activă pe Internet. Ce urmează să facă tânăra

Care a fost motivul pentru care Carmina, fata lui Liviu Vârciu, nu a mai fost activă pe Internet. Ce urmează să facă tânăra de 21 de ani, care este rodul iubirii dintre vedeta de la Antena 1 și Ami Teiceanu, originară din Arad.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatorului a explicat de ce o perioadă bună nu a mai postat nimic pe social media, motivând faptul că timpul său liber este aproape inexistent. Și-a cerut scuze celor care o urmăresc și a venit și cu o promisiune.

Mai exact, tânăra a dezvăluit că are planuri uriașe în perioada imediat următoare. Acestea au legătură cu afacerea pe care a pornit-o în urmă cu câteva luni și pentru care muncește din greu. Are și un site în acest scop.

ADVERTISEMENT

„Îmi cer scuze de inactivitatea mea, dar am avut niște săptămâni super încărcate muncind pentru afacere. Abia aștept să vedeți ce urmează. Promit că îmi reiau activitatea în mod serios”, a spus Carmina Vârciu pe Instagram.

Carmina Vârciu s-a lansat în afaceri. Ce face fiica lui Liviu Vârciu

Carmina Vârciu s-a lansat în afaceri în urmă cu ceva vreme și este foarte încrezătoare în munca sa. Fiica lui Liviu Vârciu face lumânări handmade cu diverse arome și speră să dea lovitura în domeniu cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Și-a informat deja fanii de pe rețelele de socializare, precizând că este încântată și emoționată de feedbackul primit de la aceștia. E un proiect la care lucrează de mult timp și deja așteaptă cu mare drag primele comenzi.

„E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă. Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă. Ca să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați.

Vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu, părerea voastră în comentarii”, a scris pe internet Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, la un moment dat, notează digifm.ro.

ADVERTISEMENT