Life

Decizia pe care Liviu Vârciu a luat-o pentru Carmina, fiica lui cea mare: „Mai întâi trebuie să demonstreze”

Liviu Vârciu a dezvăluit ce planuri are pentru Carmina, fiica lui cea mare. În ce condiții o va sprijini când vine vorba de visul său.
17.11.2023 | 14:32
Decizia pe care Liviu Varciu a luato pentru Carmina fiica lui cea mare Mai intai trebuie sa demonstreze
Liviu Vârciu a vorbit despre cei treoi copii ai săi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri inedite despre cei trei copii ai săi. I-a luat pe rând și a spus cum se înțelege cu ei, în limita posibilităților, căci mezinul are numai trei ani. Cu Carmina are planuri mari.

Liviu Vârciu o susține pe Carmina, dar are pretenții de la ea

Liviu Vârciu se poate considera un om norocos. Are o carieră de succes și a reușit să rămână în atenția publicului, care îl apreciază, ani buni. Și în plan persoanal este un bărbat câștigat.

ADVERTISEMENT

Viața l-a răsplătit cu trei minuni: Carmina, fiica cea mare din relația cu Ami Teiceanu, și Anastasia și Matei, copii pe care îi are împreună cu Anda Călin, femeia care a reușit să-l pună la punct. 

De curând, Carmina- în vârstă de 21 de ani, a mărturisit că va avea un proiect muzical împreună cu tatăl său. Totuși, Liviu Vârciua a dezvăluit că până acolo mai are mult de muncă. Deși au cântat împreună la Te cunosc de undeva și recunoaște că primul său copil are potențial, Liviu Vârciu are pretenții mari.

ADVERTISEMENT

„Nu, fii-mea mai întâi trebuie să demonstreze ea singură. I-am zis că o să o duc la canto, să văd ce poate ea ca și voce, vocal, și după, la Dana Dorian o duc. Pentru că este prietena mea foarte bună și eu am făcut cu ea și actorie și canto.

Și dacă Dănuța îmi spune că poate, o las să facă muzică. Dacă Dana Dorian îmi spune că nu poate. Acum oricine poate să cânte, e adevărat, avem inteligență artificială, poate să nu cânte nimeni și să cânte cineva. Dar eu vreau ca fata mea să cânte și să demonstreze dacă poate face asta”, a declarat Liviu Vârciu pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT

Totuși, Liviu Vârciu recunoaște că este mândru de faptul că fiica sa este independentă financiar. El îi achită numai cheltuielie ce țin de apartament, dar în rest tânăra se descurcă singură.

„E independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament. Iam luat mașină. Îi plătesc tot ce se poate plăti la apartament numai să nu îmi ceară bani.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc  lunar niște bani îi fac un rău pentru că  noi suntem din neamul ‘muieți îs posmagii’. Am fost niște putori toți”, a mai spus vedeta.

Anastasia îi seamănă mai mult

Totodată, Liviu Vârciu a mărturisit că fiica lui cea mică, Anastasia- care face balet-  îi seamănă mai mult, în timp ce băiețelul, care abia a învățat să vorbească, a moștenit-o pe mama sa, ceea ce, mai în glumă, mai în serios, îi dă bătăi de cap.

„Cred că Anastasia seamănă un pic mai mult cu mine pentru că e foarte directă! Carmina mai are un pic de bun simt, așa, e mai timidă. (…) Ăla mic al meu e ceva, nu, mai ales acum, a început să vorbească, și-a dat drumul la vorbă și nu. Aici o moștenește pe maică-sa, nu se mai oprește din vorbit! Nu știu ce o să fac!”, a încheiat Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze