Life

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, și-a deschis propria afacere. Din ce face bani: “Sunt foarte încântată și emoționată”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, și-a deschis propria afacere. Din ce face bani. Tânăra a împărtășit totul pe rețelele sociale.
28.11.2023 | 20:00
Carmina fiica lui Liviu Varciu sia deschis propria afacere Din ce face bani Sunt foarte incantata si emotionata
Carmina, fiica Liviu Vârciu, are propria afacere. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camina, fiica lui Liviu Vârciu, are propria afacere și a împărtășit totul cu urmăritorii din mediul online. Tânăra a pus în aplicare o idee de proiect pe care o avea de mai mult timp.

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, și-a deschis propria afacere

În vârstă de 21 de ani, fiica lui Liviu Vârciu și-a dorit să se descurce singură și să aibă propriile venituri, iar de curând și-a lansat o afacere, după mai multe căutări.

ADVERTISEMENT

Carmina Vârciu este foarte încântată și își dorește ca noul proiect să meargă cât mai bine. Este vorba despre o afacere pe bază de lumânări handmade, un proiect la care lucrează de mai mult timp.

Nu sunt doar niște simple lumânări, ci despre unele speciale, diferite, după cum le-a arătat Carmina celor care o urmăresc în mediul online. Aceasta a postat două modele cu produsele pe care le va vinde, potrivite pentru sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Tânăra așteaptă cu nerăbdare să dea drumul la comenzi și i-a rugat pe internauți să-și spună părerea și să urmărească pagina unde vor fi postate produsele respective.

“Prieteni, am postat și sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedback-ul vostru. E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă.

ADVERTISEMENT

Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur. Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă.

Că să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați, vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu părerea voastră în comentarii”, a scris fiica prezentatorului TV pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Afacere Carmina Vârciu
Carmina Vârciu și-a deschis o afacere cu lumânări parfumate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce reacție a avut Liviu Vârciu

După postarea Carminei, mai mulți cunoscuți au distribuit postarea ei pentru a-i face afacerea cunoscută. Liviu Vârciu a împărtășit și el cu internauții inițiativa fiicei sale, pentru a o ajuta cu promovarea afacerii.

La postarea sa, actorul din Bravo, tată! a adăugat și câteva inimioare. Liviu Vârciu este mândru de fiica sa cea mare, care se ocupă singură de această afacere.

ADVERTISEMENT