Life

De ce a fost înlocuit Dan Capatos de Paula Chirilă la Xtra Night Show: “El merge cu campionul”

Paula Chirilă a explicat de ce l-a înlocuit pe Dan Capatos la cârma emisiunii Xtra Night Show în această seară. Actrița a mai prezentat emisiunea singură și în trecut.
29.03.2022 | 00:18
De ce a fost inlocuit Dan Capatos de Paula Chirila la Xtra Night Show El merge cu campionul
De ce a fost înlocuit Dan Capatos de Paula Chirilă la Xtra Night Show. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a fost înlocuit de co-prezentatoarea Paula Chirilă la Xtra Night Show, emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.

De ce l-a înlocuit Paula Chirilă pe Dan Capatos la Xtra Night Show

Actrița a dezvăluit care este motivul pentru care prezintă emisiunea din această seară. În ediția din 28 martie, Dan Capatos a lipsit din platoul show-ului difuzat la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a mers la un campionat cu fiul său, care este pasionat de tenis. Din cauza traficului din Capitală, Dan Capatos nu a reușit să ajungă în timp util la emisiune.

Astfel, Paula Chirilă l-a înlocuit în ediția de astăzi, la fel cum a procedat și în trecut.

„Dan nu ajunge in seara asta că e tată de campion. El merge cu campionul. Dan e cu Andrei (n.r. fiul său) la un campionat de tenis, că acolo e bun Andrei, e mega campion. Din păcate traficul intens l-a împiedicat să ajungă.”, a explicat Paula Chirilă la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În februarie, Dan Capatos a plecat în concediu alături de soție și a lipsit de pe micile ecrane. Paula Chirilă a fost cea care a găzduit emisiunea și atunci.

Xtra Night Show nu este singura emisiune care a apelat la ajutorul Paulei Chirilă. În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit de COVID-19 și nu a putut prezenta „Mireasa – Capriciile Iubirii”, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Paula Chirilă a fost cea care a înlocuit-o pe soția lui Tavi Clonda la cârma emisiunii. A fost o adevărată provocare pentru vedetă, dar s-a descurcat de minune în locul Gabrielei Cristea. În 2016, actrița a devenit gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, în locul Mirelei Vaida.

Paula Chirilă s-a alăturat echipei emisiunii de la Antena Stars la începutul anului trecut, atunci când a devenit oficial co-prezentatoare. Cei doi au colaborat și în trecut, așa că blondinei nu i-a fost greu să se adapteze.

ADVERTISEMENT