News

De ce a lipsit, de fapt, Mihai Gândea de la ultimele sale emisiuni de la Antena 3. Mesajul moderatorului a făcut lumină

10.05.2019 | 14:53
De ce a lipsit de fapt Mihai Gandea de la ultimele sale emisiuni de la Antena 3 Mesajul moderatorului a facut lumina

Modificare de ultimă oră la Antena 3. Sinteza Zilei, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale canalului de știri nu a mai fost difuzată în seara de joi, 9 mai locul său pe post fiind luat de „100 de minute”, program realizat de Alessandra Stoicescu.

Absența lui Mihai Gâdea a scos Sinteza Zilei de pe post

Motivul pentru care emisiunea Sinteza Zilei  nu va mai fi difuzată este legat de absența moderatorului Mihai Gâdea. Acesta a anunțat în cadrul ediției de miercuri seara că va fi nevoit să lipsească pentru o perioadă.

Ne vom revedea în curând. O să lipsesc un pic, dar sigur, sigur, mă întorc” , a dezvăluit Mihai Gâdea,. Jurnalistul nu a dorit să ofere mai multe detalii legate de motivele care îl vor ține o vreme departe de televiziune.

Alessandra Stoicescu va prelua tronosnul orar lăsat liber de Mihai Gâdea. Sursa foto:inpolitics.ro
Alessandra Stoicescu va prelua tronosnul orar lăsat liber de Mihai Gâdea. Sursa foto:inpolitics.ro

Mihai Gâdea a slăbit 17 kg, în doar câteva luni

De asemenea, în cadrul ediției de miercuri a emisiunii sale de analiză politică, Mihai Gâdea a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut dintr-o dată. Cunoscutul moderator susține că totul s-a petrecut de la sine, fără să fie nevoit să urmeze o anumită dietă.

Am fost plecat cu treabă și era, la hotel, un cântar. L-am luat, m-am urcat pe el și am zis că e stricat sigur. Într-un decurs de câteva luni, am slăbit 17 kilograme” , a mărturisit realizatorul Sinteza Zilei.

Mircea Badea, colegul și bunul prieten al lui Mihai Gâdea, s-a declarat la rândul său uimit de numărul kilogramelor pe care le-a pierdut acesta, într-un timp extrem de scurt. Și Carmen Brumă, prezentă în studioul emisiunii, a subliniat că transformarea este cât se poate de vizibilă.

„La mine cu stresul se întâmplă așa, ori mă îngraș, ori… (n.r. slăbesc)”, a mai spus Mihai Gâdea. Pe tronsonul lăsat liber, Antena 3 a programat emisiunea „100 de minute”, prezentată de Alessandra Stoicescu, până când Sinteza Zilei va reveni pe post.