Life

De ce e Majda, cu adevărat, bomba sexy de la Survivor România? Galerie foto

Majda Aboulumosha este, de fapt, o adevărată bombă sexy, lucru pe care l-a arătat și la Survivor România 2021.
09.07.2021 | 18:34
Majda, bomba sexy care demonstrează că ”dragostea care trece prin stomac” se oprește la ea să o admire Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce, pentru câțiva ani, Majda s-a luptat cu kilogramele în plus, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă, iar mulatra care făcea senzație în serialele de la Acasă TV cu formele sale rubensiene s-a transformat într-o adevărată bombă sexy care a rămas în inimile celor care au admirat-o la Survivor România 2021.

Majda, cea mai iubită concurentă de la Survivor România 2021

Cu un zâmbet în fața căruia nu poate rezista nici un pusnic, Majda arată acum, la 33 de ani, mai bine ca jumătate dintre fotomodelele de a noi care au 18-19 ani.

ADVERTISEMENT

Dar, culmea, nici ea la vârsta de 19 ani nu era în forma fizică pe care, acum, nu se sfiește să o afișeze cu generozitate, Majda având la 19 ani ”doar” 90 de kilograme.

Dar aceea a fost și vârsta la care lucrurile au început să se schimbe pentru ea, atunci când a fost remarcată ca actriță în telenovelele românești de la Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Și, încet, în ciuda faptului că a și născut, Majda s-a transformat într-o adevărată bombă sexy care, acum, reușește să îi înnebunească pe toți bărbații și să impresioneze chiar și la Survivor România 2021.

Majda a făcut senzație la Survivor România 2021

Majda a fost una dintre Faimoasele acestui sezon de Survivor România 2021, iar exotismul mulatrei a fost dublat și de prezența ei în societate, frumoasa brunetă fiind, de fiecare dată, ”la locul ei”.

ADVERTISEMENT

De altfel, felul ei de a fi a fost dezvăluit la Survivor România 2021, emisiunea la care toți Faimoșii care au cunoscut-o au toate motivele să îi fie datori.

I-a încurajat, le-a alinat supărările și, ca o mămică pentru toți, i-a hrănit chiar dacă și-a luat propria porție, și așa săracă, de la gură.

ADVERTISEMENT

”Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături”, spunea, despre Survivor România, Majda.

Majda a luptat 25 de ani să își cunoască tatăl

Majda are, acum, 33 de ani, dar primii 26 au fost, pentru ea, cu adevărat grei. Părăsită de tatăl de origine libaneză la doar 1 an, Majda l-a căutat timp de 25 de ani pe cel care ar fi trebuit să îi fie alături în copilărie.

Și, cu o încăpățânare demnă de o adevărată luptătoare, a reușit, într-un final, să își cunoască tatăl și chiar să petreacă Crăciunul alături de acesta, la un an după ce devenise, la rândul ei mamă.

Majda impresionează cu formele ei

După ce a slăbit câteva zeci de kilograme bune, Majda s-a transformat din cadâna care impresiona în serialele făcute la Acasă TV într-o adevărată bombă sexy.

Dar, cu toate acestea, simțea frumoasa brunetă, îi mai lipsea ceva: un bust perfect, dieta și sarcina afectându-i frumusețea naturală.

Majda
Majda nu se sfiește să pozeze în ipostaze fierbinți Sursa foto: Facebook

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri a apelat la o serie de medici esteticieni pentru un implant de silicon care să îi aranjeze bustul la standardele pe care și le-a impus.

Iar de atunci, Majda, plină de încredere în felul în care arată, nu se sfiește deloc să pozeze în ipostaze fierbinți, imaginile pe care le postează pe conturile ei de socializare fiind savurate de zeci de mii de fani ai artistei.

Majda, sexy și în bucătărie

Majda nu se poate lăuda doar cu formele la care tânjesc mulți bărbați, ci este, cu adevărat, completă. Și, pentru a ajunge în acest stadiu, s-a apucat să facă spectacol în bucătărie.

Majda
Majda face senzație și în bucătărie Sursa foto: Facebook

Iar pentru că, de multe ori, dragostea trece (și) prin stomac, Majda este, practic, ”asigurată” că va fi întotdeauna iubită.

Nu de altceva, dar, de ani buni, Majda face senzație în România cu dulciurile și mâncărurile pe care le gătește și din care, o bună bucată de vreme, a făcut o afacere, exotica prezentatoare TV devenind, de puțin timp, și gazda unei emisiuni de profil la Kanal D.

Majda, discretă când vine vorba de amor

Chiar dacă pozează în ipostaze incendiare, iar bărbații îi fac, probabil, propuneri care mai de care mai tentante, Majda pare de neclintit când vine vorba de a se bucura de aprecierea de care se bucură.

Mai exact, de ani buni, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței pe care o are, se iubește cu Mihai, fostul partener de viață al nu mai puțin exoticei Laurette.

ADVERTISEMENT