Fotbal intern

De ce l-a ales Gigi Becali pe Mihai Teja. Atuurile antrenorului. “Am crescut cu el!”

26.12.2018 | 14:07
De ce la ales Gigi Becali pe Mihai Teja Atuurile antrenorului Am crescut cu el

După ce l-a demis pe Nicolae Dică la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, Gigi Becali a avut de ales dintre Mihai Teja şi Dan Alexa, dar latifundiarul din Pipera a hotărât să meargă pe mâna antrenorului care în trecut a fost secundul lui Gică Hagi, Mihai Stoichiţă, Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu şi Marius Lăcătuş.

Gigi Becali o să anunţe oficial că s-a înţeles cu Mihai Teja joi, 27 decembrie, în cursul dimineţii, deşi latifundiarul din Pipera a avut o întâlnire şi cu Dan Alexa, antrenorul de la Dunărea Călăraşi, dar acesta i-a transmis patronului de la FCSB că nu este dispus să lucreze alături de Meme Stoica, directorul sportiv al “roş-albaştrilor”.

De ce l-a ales Gigi Becali pe Mihai Teja ca să-i ia locul lui Nicolae Dică

Gigi Becali a dezvăluit că a copilărit alături de tatăl lui Mihai Teja, iar acest lucru a contat foarte mult în alegerea sa.  Teja e un băiat cuminte, cu bun simţ. Îl cunosc pe tatăl lui, am crescut cu el. E machedon de al meu şi nu se supără”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Mai mult, libertatea.ro susţine că Mihai Teja are o legătură mult mai apropiată cu Gigi Becali. Antrenorul care a pregătit-o în acest sezon pe Gaz Metan Mediaş ar fi nepotul fraţilor Victor şi Giovani Becali, iar Teja chiar a recunoscut că a cel din urmă a avut un rol important în cariera lui. “Nea Giovani a avut un rol important în cariera mea de antrenor şi îi port un respect enorm”, spunea antrenorul.

Mihai Teja în partida jucată de Gaz Metan cu Dinamo

Ce zicea Mihai Teja înainte să se înţeleagă cu Gigi Becali

Am stat trei ani la Steaua, știu ce înseamnă. Presiunea e mare, trebuie să te califici mereu în Europa, mi-aduc aminte că am avut doi ani consecutivi de Champions League și a fost foarte frumos. Totul depinde de relația dintre patron și antrenor, comunicarea contează cel mai mult. Depinde de cum știi să gestionezi și de modul în care știi să relaționezi psihologic și cu patronul și cu jucătorii. Aici e cheia succesului!”, spunea Mihai Teja pentru Digi Sport.