Life

De ce nu a fost Teo Trandafir la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat”

Motivul pentru care Teo Trandafir a lipsit, de fapt, de la nunta lui Bursucu, fostul său coleg de la Kanal D. Vedeta a avut de făcut o alegere.
05.04.2024 | 10:25
De ce nu a fost Teo Trandafir la nunta lui Bursucu Familia nu mar fi iertat
Teo Trandafir a spus adevărul despre lipsa de la nunta fostului său coleg. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Bursucu au fost ani buni colegi la Kanal D și au prezentat zi de zi emisiunea de după amiază. Totuși, moderatoarea a lipsit de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Adrian Cristea, nunta cu mama fiicei sale.

De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu

Ani întregi, Teo Trandafir și Bursucu au moderat împreună emisiunea Theo Show. Ulterior, drumurile lor s-au despărțit și au existat informații conform cărora neînțelegerile dintre ei ar fi dus la ruptură.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile, vedeta a fost marea absentă de la nunta lui Adrian Cristea. Prezentatorul s-a căsătorit cu mama fiicei sale, după 11 ani de relație.

Totuși, recent Teo Trandafir a realizat un podcast cu fostul său coleg, în cadrul căreia au depănat amintiri și s-au distrat pe cinste. Iar recent, fosta vedetă de la Kanal D a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a fost prezentă la eveniment.

ADVERTISEMENT

„Din fericire cumva și din nefericire altcumva, în aceeași zi am avut și eu un eveniment, la fel de important, în familie. Familia nu m-ar fi iertat niciodată dacă aș fi lipsit. A fost o alegere grea. Dar el știe, pentru că i-am și spus, că sunt alături de el cu gândul și cu sufletul.

M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă nu era un scenariu realist, pentru că se termina evenimentul din familia mea”, a declarat Teo Trandafir pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a revenit la prima dragoste

În plan profesional, Teo Trandafir, pe lângă emisiunea pe care o realizează alături de Ilinca Vandici la Kanal D2, a revenit și la prima sa dragoste, radioul. Astfel că, vedeta este încântată că acum poate ține din nou legătura cu ascultătorii.

Împreună cu Mihai Hînda, poate fi ascultată în emisiunea Bară la bară. „Actualul coleg este o minune de om! Cu toții avem senzația că tânăra generație este cu totul diferită de a noastră. Nu este adevărat! Mihai Hînda și cu mine formăm un întreg, fiecare dintre noi are partea lui.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem perfect. Ne privim în ochi ca să nu călcăm unul peste celălalt. Pentru că sunt emisiuni pe care eu le-am ascultat în care prezentatorii vorbesc unul peste celălalt și ascultătorii nu înțeleg nimic.

Ascultătorii sunt alții, nu mai sunt cei de acum 30 de ani. M-am adaptat ascultătorilor de astăzi și așteptărilor, fericirii și împlinirilor lor. Mi-a lipsit ascultătorul de radio, care este diferit de telespectator. Multă lume îmi spune că m-a ascultat la radio în ultima vreme, pentru că emisiunea „Bară la bară este difuzată în timp ce oamenii sunt în trafic în drum spre casă. Sunt foarte mulți cei care mă ratau, din nefericire, la televizor și pe care, acum, îi prind”, a mai spus Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT