Life

Nuntă în familia Kanal D! După 11 ani de relație, Bursucu se însoară: „Adio, burlăcie!”

Bat clopote de nuntă în familia Kanal D! Bursucu, una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului de televiziune se căsătorește.
13.10.2023 | 15:14
Nunta in familia Kanal D Dupa 11 ani de relatie Bursucu se insoara Adio burlacie
Bursucu se însoară cu iubita lui după 11 ani de relație. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 11 ani de relație cu iubita sa, Andreea, timp în care au devenit și părinți, Bursucu și-a luat inima în dinți și se însoară. Adrian Cristea și iubita lui se căsătoresc sâmbătă, 14 octombrie 2023, în Constanța.

Bursucu de la Kanal D se însoară

Au trecut 11 ani de când Bursucu și Andreea și-au început relația. Ei s-au cunoscut într-un parc, s-au îndrăgostit și împreună au o și o fetiță, tânăra mai având o fată dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Deși formează o familie deja, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Până, acum, căci Bursucu a dat vestea cea mare și a anunțat că se însoară. Atât cununia civilă, cât și religioasă vor avea loc la Constanța.

Deși este în culmea fericirii, vedeta Kanal D are emoții și speră ca totul să iasă așa cum el și iubita lui își doresc. Adrian Cristea a mărturisit că se consideră un bărbat cu adevărat norocos.

ADVERTISEMENT

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială șpentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, a declarat Bursucu, conform wowbiz.ro. 

Cine îi va fi alături în ziua cea mare

De la nunta moderatorului tv, care va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, nu vor lipsi nici colegii de la Kanal D. Printre aceștia se numără și Ana-Maria Barnoschi, alături de care prezintă emisiunea Roata Norocului. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că este extrem de fericită pentru colegul său și viitoarea lui soție. Ea le-a urat să aibă o căsnicie fericită și să se bucure de momentele frumoase care îi așteaptă și de acum înainte.

„Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru Roata Norocului. Ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre.

ADVERTISEMENT

Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie ca și show-ul nostru”, a declarat Ana-Maria Barnoschi.

ADVERTISEMENT