Life

Teo Trandafir, marea absentă de la nunta lui Bursucu! De ce nu participă

Bursucu face mare nuntă sâmbătă, iar marea absentă de la frumosul eveniment este Teo Trandafir, cea care i-a fost colegă ani buni.
13.10.2023 | 15:22
Teo Trandafir marea absenta de la nunta lui Bursucu De ce nu participa
Teo Trandafir explică de ce nu va participa la nunta lui Bursucu. Foto: Kanal D/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu de sâmbătă, 14 octombrie 2023! Îndrăgita prezentatoare are un motiv bine întemeiat. Asta nu înseamnă că nu e cu gândul la acest eveniment frumos din viața fostului ei coleg de emisiune, cu care a împărțit același platou, la Teo Show.

Teo Trandafir, marea absentă de la nunta lui Bursucu

Dragi tinere și domnițe, Bursucu scapă de burlăcie, așa că e bine să vă luați gândul de la el! Sâmbătă, prezentatorul show-ului fenomen „Roata norocului” devine, în acte, soțul alesei inimii sale, Andreea!

ADVERTISEMENT

Evenimentul va avea loc la Constanța, iar la marea petrecere va participa, printre mulți alții, partenera sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. FANATIK s-a întrebat dacă la nunta coregrafului și prezentatorului tv va spune „Prezent” și Teo Trandafir, realizatoare tv cu care Bursucu a împărțit ani buni de televiziune.

Din păcate, Teo Trandafir nu va putea participa la nunta realizatorului „Roata norocului”.  Nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că are un eveniment în familie de la care chiar nu poate lipsi.

ADVERTISEMENT

În același timp, gurile rele pot spune că relația dintre cei doi nu e una tocmai bună, iar absența vedetei de la nunta fostului ei coleg ar confirma asta. Nu băgăm mâna în foc pentru nimic, ci vă relatăm cu acuratețe strict ce am aflat de la persoanele direct implicate!

Teo motivează absența: „Am un eveniment în familie”

Contactată de FANATIK, Teo Trandafir a motivat absența de la nunta lui Bursucu. Prezentatoarea de radio și TV a spus că, deși nu va putea fi fizic la evenimentul din viața lui Adi Cristea, va fi cu sufletul alături de el.

ADVERTISEMENT

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.

Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu, întoarce foaia și devine mire în weekend-ul care urmează. Norocul de la Roată trece dincolo de ecrane pentru prezentator. Dincolo de audiențele care l-au propulsat printre vedetele de top ale postului Kanal D, Bursucu a tras lozul norocos și în plan personal! Relația cu femeia vieții sale trece la nivelul următor. Cei doi fac marele pas, în sfârșit!

ADVERTISEMENT

Bursucu scapă de burlăcie: „Mă pregătesc de pasul cel mare!”

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri. Abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, mărturisește Bursucu înainte de marea nuntă.

Ana-Maria Barnoschi, invitată specială la nuntă și colegă la Roata Norocului, a făcut și ea câteva declarații despre evenimentul minunat din viața lui Cristea.

„Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru “Roata Norocului”. Ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre.

Le doresc tot binele din lume. Le doresc o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special. Va fi plin de magie ca și show-ul nostru”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

 

ADVERTISEMENT