Life

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală. Ce a pățit fiica regretatei Anda Călugăreanu. „Patru școli m-au refuzat”

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie fiul la școală. Aceasta a trecut prin multe emoții pentru că a fost refuzată de patru școli!
23.09.2023 | 00:26
De ce nu a putut Ioana Tufaru sasi inscrie copilul la scoala Ce a patit fiica regretatei Anda Calugareanu Patru scoli mau refuzat
De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală. A fost refuzată de patru instituții diferite.

De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Începerea școlii nu a fost un moment la fel de plăcut pentru alți părinți în cazul Ioanei Tufaru. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a avut multe probleme de natură birocratică.

ADVERTISEMENT

Astfel, buletinul ei a fost cel care a cauzat toate aceste probleme, din cauza căruia nu l-a putut înscrie pe Luca, fiul ei, la școală.

A vrut să-și schimbe numele din buletin pe cel al soțului, nu a reușit și a rămas cu o gaură făcută în el la primărie.

ADVERTISEMENT

Probleme au fost și la înscrierea la grădiniță și la cea la școală. Ioana Tufaru a povestit că nu mai puțin de patru școli au refuzat-o

„Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat și m-au trimis să înscriu copilul în Sectorul 3, acolo unde este adresa mea din buletin. Noroc ca prin bunăvoința cuiva s-a putut să-l înscriu și în Sectorul 6.

ADVERTISEMENT

M-am dus în prima zi de înscriere, cu toate actele pregătite să-l înscriu la școală. Patru școli m-au refuzat. Mă luase plânsul!”, a spus aceasta, la Wownews.

Ioana Tufaru era pregătită să meargă mai departe ca să-și vadă copilul la școală

Fiica Andei Călugăreanu era dărâmată când a aflat că nu își poate înscrie copilul la școală.

ADVERTISEMENT

Acesteia și soțului său i-ar fi fost foarte greu să îl ducă pe Luca la școală din sectorul șase în trei. Ioana Tufaru a spus că era pregătită să meargă cu problema și la Inspectoratul Școlar.

„Am plecat plângând pentru că nu mai știam ce să fac. Era foarte greu să merg cu copilul din Militari unde stăm în Sectorul 6, până în Titan care este Sectorul 3. Am zis o excepție se poate face. Dacă nu as fi reușit nici aici, m-a fi dus la Inspectoratul Școlar”, a povestit Ioana Tufaru.

ADVERTISEMENT
Tags: