Life

Ioana Tufaru a ajuns la sapă de lemn: ”Trăim trei persoane din 1100 de lei pe lună”. Ce s-a întâmplat cu soțul ei

Ioana Tufaru are probleme financiare. Are un venit lunar de doar 1.100 de lei. Ce a pățit partenerul ei de viață, Ionuț Mardare.
12.09.2023 | 17:20
Ioana Tufaru a ajuns la sapa de lemn Traim trei persoane din 1100 de lei pe luna Ce sa intamplat cu sotul ei
Ioana Tufaru are probleme financiare. Are un venit lunar de doar 1.100 de lei. Ce a pățit partenerul ei de viață, Ionuț Mardare. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fiica regretatei cântărețe Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru a ajuns la sapă de lemn. Trăiesc trei persoane din 1.100 de lei pe lună. Ce s-a întâmplat cu soțul ei, dar și cu fiul pe care îl au împreună, Luca (7 ani).

Ioana Tufaru are probleme financiare. Are un venit lunar de doar 1.100 de lei. Ce a pățit partenerul ei de viață, Ionuț Mardare

Ioana Tufaru are mari probleme financiare. A ajuns să încaseze un venit lunar de doar 1.100 de lei, suma fiind, de fapt, ajutorul social pe care îl primește de la statul român. Fiica artistei Anda Călugăreanu a spus cum a ajuns în această situație.

ADVERTISEMENT

Din păcate, partenerul ei de viață, Ionuț Mardare, nu mai lucrează și urmează să iasă la pensie pe caz de boală. A depus deja dosarul la Casa Națională de Pensii Publice și așteaptă să vadă ce venituri va avea bărbatul.

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el școala, cheltuială multă și cu el.

ADVERTISEMENT

Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el”, a dezvăluit Ioana Tufaru pentru site-ul click.ro.

Pe lângă ajutorul social mai încasează și o sumă foarte mică din drepturile de autor pentru că este angajată de ceva vreme la Teatrul Evreiesc din Capitală. În ultima perioadă nu a avut niciun loc de muncă stabil.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, despre munca de la Teatrul Evreiesc

Ioana Tufaru a discutat la un moment despre munca de la Teatrul Evreiesc, acolo unde lucrează și intră în contact cu foarte mulți actori cunoscuți. A avut parte de momente frumoase și unice, dar și de sfaturi prețioase.

Unele dintre cele mai importante au venit de la actrița Maia Morgenstern de la care a învățat multe. Fiica regretatei Anda Călugăreanu este îndemnată frecvent să fie serioasă și să fie atentă la ce îi spune regizorul.

ADVERTISEMENT

„Maia Morgenstern îmi spunea mereu: «Ioana, să fii atentă la ce spune domnul regizor, să înveți, să știi bine ce ai de făcut acolo!». În general, ei aveau o problemă cu mine că vorbeam tare. 

Îmi spuneau mereu să nu mai vorbesc tare că ei nu sunt surzi. Am multe amintiri trăite cu ei”, a povestit Ioana Tufaru în urmă cu ceva vreme pentru ciao.ro. Mai mult, a precizat că a fost certată des de regizor.

ADVERTISEMENT