Life

De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua petrecere de nuntă și ce planuri are: “Poate vom organiza un botez”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit de ce nu a vrut să organizeze o petrecere de nuntă. Cântăreața își dorește să devină mamă.
25.10.2022 | 09:40
De ce nu a vrut Carmen de la Salciua petrecere de nunta si ce planuri are Poate vom organiza un botez
De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua petrecere de nuntă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să facă petrecerea de nuntă. Cântăreața s-a căsătorit cu Marian Corcheș în mare secret, în urmă cu două săptămâni, după care au plecat direct în luna de miere.

Carmen de la Sălciua, motivul pentru ca nu a vrut petrecere de nuntă

În cadrul unei emisiuni, artista a explicat de ce a vrut o nuntă atât de restrânsă, fără petrecere. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au cununat civil și religios de curând, doar în prezența nașilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a anunțat fanii că se căsătorește chiar în ziua în care a avut loc marele eveniment. În urmă cu câteva luni, cântăreața spunea că nu știe când se va căsători cu partenerul ei. Amândoi au programul foarte încărcat, însă au găsit câteva momente libere în timpul săptămânii.

Carmen de la Sălciua este o persoană foarte credincioasă, iar după pelerinajul la Muntele Athos și-a dat seama de anumite lucruri. Vedeta a realizat că taina căsătoriei nu trebuie împărtășită cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Nunta a fost un eveniment intim, foarte intim. (…) În urma pelerinajului din Muntele Athos, mi-am dat seama că până la urmă, taina căsătoriei este o taină şi nu trebuie neapărat să o împarţi cu cineva, cel puţin, nu slujba religioasă.”, a declarat Carmen de la Sălciua la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Inițial, interpreta a vrut să facă și petrecere după nuntă, dar apoi s-a răzgândit. Amândoi și-au dorit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, așa că nu au mai amânat momentul.

ADVERTISEMENT

“Noi, iniţial, ne doream să fie toate deodată, să fie şi o petrecere, dar m-am răzgândit după ce am venit de la pelerinajul de pe Muntele Athos.

Mi-am dat că, de fapt, nu are rost să mai stau în păcat şi să mai amân treaba sta pentru că oricum ne-o doream amândoi şi de ce să mai aşteptăm?, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă

Interpreta de muzică de petrecere și proaspătul ei soț își doresc să devină părinți. Cei doi încearcă să facă copii, dar sunt conștienți că nu pot plănui un astfel de moment important.

Vedeta nu știe dacă va avea copii, dar își dorește foarte mult acest lucru și speră că se va întâmpla în viitorul apropiat.

Ne dorim amândoi o familie, ne dorim copii.(…)  Ne dorim amândoi o familie, ne dorim copii.(…) Nu poţi să plănuieşti aşa ceva, doar că încercăm. Încercăm să facem copii.

Cred că este cea mai mare binecuvântare pe care ţi-o poate dărui Dumnezeu şi cred că este şi momentul.

Ba chiar, poate, este şi cam târziu pentru că eu deja am 34 de ani. Este momentul să trec şi la etapa asta, dacă Dumnezeu vrea”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Daca ea și Marian Corcheș vor deveni părinți, Carmen de la Sălciua a spus că va face petrecere de botez în loc de cea de nuntă.

Artista nu mai vrea să se îmbrace din nou în rochia de mireasă. A fost căsătorită și în trecut, cu Culiță Sterp, așa că nu mai vrea să se streseze cu o altă petrecere.

“Dacă Dumnezeu ajută şi va fi totul bine şi vom avea un bebe pe viitor, atunci voi face doar botezul pentru că nu îmi doresc să mai fac încă o dată nuntă şi să mă mai îmbrac în rochie de mireasă.

Este deja prea mult pentru că eu am mai fost căsătorită. Nu îmi doresc să îmbrac de atâtea ori rochia de mireasă şi să fac 100 de petreceri. Poate vom organiza un botez.” a explicat Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT