Life

De ce nu are Mihai Gâdea emisiunea vinerea și sâmbăta la Antena 3. S-a aflat adevăratul motiv

Care este motivul real pentru care Mihai Gâdea nu are emisiune vinerea și sâmbăta la Antena 3. A avut mult de suferit din cauza asta.
07.07.2023 | 20:00
De ce nu are Mihai Gadea emisiunea vinerea si sambata la Antena 3 Sa aflat adevaratul motiv
Motivul pentru care Mihai Gâdea apare la televizor doar de luni până joi. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea apare de ani de zile la Antena 3, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, este una dintre cele mai urmărite. Cu toate acestea, celebrul prezentator nu apare pe sticlă vinerea și sâmbăta, iar acum s-a aflat motivul.

De ce nu apare Mihai Gâdea la televizor vinerea și sâmbăta

Mihai Gâdea, deși criticat de unii, este una dintre cele mai de succes vedete ale trustului Antena 3. De 16 ani, realizează emisiune Sinteza Zilei, unde a avut numeroși invitați de seamă, precum Florin Piersic- care l-a amuzat copios. 

ADVERTISEMENT

Totuși, talk show-ul politic, care înregistrează audiențe greu de egalat de fiecare dată, nu este difuzat decât în timpul săptămânii, mai exact de luni până joi. Dar motivul pentru care se întâmplă acest lucru s-a aflat acum.

Despre viața personală a lui Mihai Gâdea, care este și directorul postului de televiziune, nu se cunosc foarte multe detalii. Vedeta își ține departe familia de ochii curioșilor și, de asemenea, puțini sunt cei care știu că înainte de a fi om de televiziune, a avut o cu totul altă meserie.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a fost pastor și ținea predici în bisericile adventiste. Ba chiar, într-un videoclip de la Sala Palatului, el poate fi văzut în timp ce le vorbea oamenilor despre cât de important este să asculte cuvântul lui Dumnezeu.

Este botezat în religia adventistă

Astfel că, fiind botezat în religia adventistă, conform cutumelor, Mihai Gâdea nu mai are voie să muncească începând de vineri, după apusul soarelui și până duminica dimineața. Singura activitate permisă în acest timp este rugăciunea.

ADVERTISEMENT

În podcast-ul lui Adrian Artene, Mihai Gâdea a vorbit în trecut despre faptul că a suferit în trecut și a fost atacat prin prisma religiei sale. „Am mers la Teologie când aveam 18 ani, imediat cum am terminat liceul.

Am terminat Institutul la 23 de ani și de foarte multe ori a fost ceva tare, totuși. Era perioada în care Antena 3 era atacată puternic de președintele în funcție al țării. La un moment dat, m-au luat la țintă pe mine direct. Făcuseră ei acolo o strategie, să mă atace, să spună că sunt pastor. ‘Cine, domnule’, pastorul ăsta?’

ADVERTISEMENT

Și asta a fost o campanie care s-a întâmplat pe un alt post de televiziune și era cam seară de seară. Era și în niște ziare, și pe niște site-uri. Eu când am văzut, am avut un sentiment de amuzament în primă instanță.

Dar, pe de altă parte, îmi părea rău, zic: ‘Totuși oamenii care cred în Dumnezeu, în felul ăsta ei simt asta ca o batjocură, ca o rușine’. Mie nefiindu-mi rușine de asta. Nu mi-a fost niciodată rușine, eu am vorbit despre asta. Și s-a întâmplat ceva foarte ciudat, după ce a fost asaltul ăla de atacuri, audiența, care era deja mare, a crescut și mai mult!”, a povestit Mihai Gâdea, citat de cancan.ro. 

ADVERTISEMENT