Life

Florin Piersic, uimitor la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea a izbucnit în râs: ”Îmi pare rău, am venit cu o veste tristă”

Florin Piersic a fost impresionant în emisiunea lui Mihai Gâdea. Renumitul actor l-a amuzat pe moderatorul de la Sinteza Zilei.
29.09.2022 | 10:32
Florin Piersic uimitor la Sinteza Zilei Mihai Gadea a izbucnit in ras Imi pare rau am venit cu o veste trista
Florin Piersic, impresionant în emisiunea lui Mihai Gâdea. L-a amuzat pe moderatorul de la Sinteza Zilei. Sursa foto: captura Antena 3
ADVERTISEMENT

Mărgelatu, așa cum este supranumit artistul, a fost uimitor în emisiunea de la Antena 3. Prezentatorul a izbucnit în râs când a auzit ce vrea să facă vedeta în cazul în care s-ar întâlni cu președintele rus, Vladimir Putin.

Florin Piersic, impresionant în emisiunea lui Mihai Gâdea. L-a amuzat pe moderatorul de la Sinteza Zilei

Florin Piersic a impresionat cu dezvăluirea sa în emisiunea Sinteza zilei, moderată de Mihai Gâdea, unde a precizat că știe limba rusă la perfecție. În plus, actorul a povestit că a filmat în Uniunea Sovietică în trecut.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a câștigat simpatia actorilor ruși pentru că știa foarte bine limba, dar și pentru că recita din poetul rus Konstantin Simonov.

„E frumoasă limba rusă, e fantastică. Afară de unul singur care nu trebuie să vorbească, dar nu-i mai spun numele, că e a treia oară când îl pomenesc. Treaba lui, asta e… Nu-i treaba lui, e treaba noastră.

ADVERTISEMENT

Păcat că nu mă trimiteți ambasador acolo ca să-i explic lui nea Vasile ăsta, cum îl cheamă, Putin: ‘uite care e chestia bătrâne –  vreau să-ți spun o chestie, ai cam exagerat cu asta, ai omorât copii, ai omorât femei, clădiri le-ai pus la pământ. 

Îmi pare rău, am venit cu o veste tristă… trebuie să te lichidăm. Scot pistolul ăla cu 7 țevi din Mărgelatu și am lămurit. Acum mă joc, dar nu prea e de jucat”, a spus Florin Piersic, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, întâlnire cu șeful armatei a patra

Florin Piersic a povestit cum a decurs întâlnirea cu șeful armatei a patra, dar și despre rolul interpretat în filmul Eliberarea Europei. În această producție actorul l-a jucat pe nazistul Otto Skorzeny, mâna dreaptă a lui Adolf Hitler.

„Formidabil, ce machiaj mi-au făcut. Ziceai că sunt omul lui Hitler. Și am ajuns acolo și atunci l-am cunoscut pe șeful armatei a patra, tot era îmbrăcat numai în decorații. Așa fapte a făcut în război…

ADVERTISEMENT

Toți beau cu același pahar de coniac, nu era ca acum să îmi dea Covid… același pahar de coniac mergea și ajungea la mine, generalul mă dușmănea”, a mai adăugat actorul în același show TV.

ADVERTISEMENT