Life

De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau. Ce i-a spus tatăl artistei: ”Până acum am fost naivă”

De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau pe internet? Se pare că artista a decis să țină cont de sfaturile tatălui său.
24.07.2023 | 09:04
De ce nu se afiseaza Lidia Buble cu Horatiu Nicolau Ce ia spus tatal artistei Pana acum am fost naiva
De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a vorbit despre relația cu Horațiu Nicolau, dar și despre planurile ei de viitor. Se pare că artista a făcut o serie de schimbări majore în viața sa, ținând cont de sfaturile părinților.

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicoalu

După despărțirea de Răzvan Simion, viața amoroasă a Lidiei Buble a devenit ceva mai misterioasă. Artista nu vorbește despre relațiile ei cu atât mai mult, nici nu se afișează cu noul ei partner de viață.

ADVERTISEMENT

Care este motivul? Lidia Buble spune că până acum a fost o fire naivă. S-a expus foarte mult pe rețelele de socializare, însă acum e hotărâtă să facă o schimbare. Mai mult de atât, ea ține cont și de sfaturile tatălui său.

Lidia Buble spune că într-adevăr, în viața ei există o persoană, însă preferă să țină totul doar pentru ea. Se bucură de faptul că cineva a adus un ”plus de valoare” vieții ei, însă acum va fi mai rezervată.

ADVERTISEMENT

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea.

Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT

Ce sfat i-a dat tatăl artistei

De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau și ce sfat i-a dat tatăl său? Artista spune că de acum va aduce acasă doar bărbatul care o va lua de soție. Mai mult de atât, ea se va afișa pe internet doar cu omul care o va cere în căsătorie.

În ultima vreme, Lidia Buble a învățat mai multe lucruri și a făcut și greșeli, De această dată însă, vrea ca lucrurile să fie diferite. Și va ține cont inclusiv de sfatul venit din partea părintelui său.

ADVERTISEMENT

„O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. «Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură». Așa și eu.

Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce…. decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: