Life

De ce nu și-a făcut Anca Serea nicio operație estetică până acum: ”Fiecare decide ce i se potrivește”

Anca Serea are 43 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Deși are șase copii, vedeta știe cum să se mențină în formă.
24.04.2024 | 13:10
De ce nu sia facut Anca Serea nicio operatie estetica pana acum Fiecare decide ce i se potriveste
De ce nu și-a făcut Anca Serea nicio operație estetică până acum. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită din numeroase puncte de vedere. Are o familie superbă și de asemenea, se bucură de succes și pe plan profesional. În același timp, vedeta este mulțumită de tot ceea ce a realizat până acum.

De ce nu și-a făcut Anca Serea nicio operație estetică până acum

Dacă unele vedete din România au trecut de nenumărate ori pragul medicului estetician, iată că Anca Serea a preferat să păstreze distanța momentan. Vedeta a vorbit deschis despre părerea pe care o are privind operațiile estetice.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a dezvăluit și motivul pentru care nu a apelat până acum la așa ceva. Anca Serea nu este nici pro și nici contra operațiilor estetice. Vedeta consideră că fiecare persoană poate să facă propria alegere.

Pe de altă parte, aceasta a subliniat faptul că nu e nevoie de intervenții exagerate. Aceasta nu susține ideea ca toate femeile să arate la fel și că nu e nevoie să își facă modificări încercând să copieze alte persoane.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra. Cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon”, a spus Anca Serea pentru Spynews.ro.

”Sunt un om fricos”

De ce nu și-a făcut Anca Serea operații estetice până acum? Deși are 43 de ani, vedeta este mulțumită de cum arată. Momentan nu și-ar face nimic, însă nu exclude posibilitatea de a-și schimba părerea în viitor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, ea a dezvăluit și faptul că are câteva frici legate de acest lucru. Totodată, un aspect care nu-i convine deloc este faptul că de cele mai multe ori, anumite persoane ajung să facă abuz de chirurgia estetică.

Chiar și așa, Anca Serea își menține ideea și spune că fiecare persoană trebuie să aleagă doar ceea ce consideră că i se potrivește cu adevărat. ”Din păcate în zilele noastre se abuzează foarte mult de chirurgia estetică.

ADVERTISEMENT

Eu nu am apelat până acum, din simplu motiv că sunt un om fricos, să zic așa, dar poate pe viitor chiar nu știu ce să spun, fiecare decide cel mai bine, ce i se potrivește”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: