Life

Marcel Pavel își face o operație estetică de nevoie! Artistul a surprins pe toată lumea

Marcel Pavel trebuie să își facă o operație estetică de nevoie, nu de moft! Marele artist a dezvăluit de ce ajunge la chirurg.
21.12.2023 | 22:29
Marcel Pavel isi face o operatie estetica de nevoie Artistul a surprins pe toata lumea
Marcel Pavel se supune unei intervenții estetice. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel va începe anul cu o vizită la medicul estetician. Tenorul trebuie să își facă o intervenție la pleoape, pentru că începe să aibă probleme cu vederea.

Marcel Pavel, despre sărbătorile de altădată. Artistul petrece de Crăciun la Câmpulung Muscel

Artistul a făcut dezvăluirea în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, acolo unde a spus și ce face de sărbători. Anul ăsta nu va fi pe scenă de Crăciun, lucru pe care nu îl mai face de Nașterea Domnului de câțiva ani încoace. Va avea o cântare doar de Revelion, preferând ca măcar acum, la ceas de sărbătoare, să fie aproape de familie, în locul său natal: Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus că nu a avut o copilărie foarte îmbelșugată față de lucrurile de care se bucură acum mulți copii de Crăciun. Cu toate astea, există ceva ce regretă din perioada în care existau destule lipsuri.

„Doar de Revelion am cântare. pe 24, 25 și 26 sunt alături de familia mea. Vreau să mă destind, să plec din București. Plec la Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Am renunțat de vreo nouă ani la concert, prefer să petrec împreună cu familia. (…) Câmpulung este orașul copilăriei mele. De Crăciun, cu situațiile materiale precare, dacă primeam o portocală, păstram și coaja aia.

Pe de o parte regret puritatea sărbătorilor de atunci. Nu erau atât de mercantile ca acum. Mergeam la colindat cu frații mei”, sunt câteva din mărturisirile de suflet făcute de Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Mi-au recomandat medicii blefaroplastia”

Artistul a mai spus și ce face de se întreține atât de bine la vârsta de 64 de ani. Merge pe jos între 8 și 10 kilometri și de 10 ani bea în fiecare dimineață ceai cu miere.

Cu toate că nu e de acord cu operațiile estetice, Marcel Pavel trebuie să își facă una. E vorba de o procedură chirurgicală de ridicare a pleoapelor.

ADVERTISEMENT

„O să îmi fac o intervenție, dar nu am ce să fac. Mi-au recomandat medicii blefaroplastia, că-mi obturează vederea, asta e problema. În ianuarie o să fac”, a mai declarat în aceeași emisiune.

 

ADVERTISEMENT