Life

Bianca Drăgușanu a stat 7 ore în operație. Ce a pățit, de fapt, vedeta

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o operație de 7 ore. Ce i s-a întâmplat vedetei și cum a fost surprinsă după ce a ales să poarte o cagulă.
22.01.2024 | 11:42
Bianca Dragusanu a stat 7 ore in operatie Ce a patit de fapt vedeta
Bianca Drăgușanu, detalii despre noua sa operație. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost supusă zilele acestea unei operații de 7 ore. Fosta asistentă TV a trecut printr-o nouă intervenție estetică, în urma căreia este nevoită să poarte mască. Și-a luat fanii prin surprindere după ce s-a afișat cu o cagulă prin spațiul public. Dar, cum arată cu fața neacoperită?

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. A fost operată 7 ore. Cum arată acum

Vedeta pare că ține cu desăvârșire să arate tot mai bine, iar la început de an și-a făcut o nouă intervenție estetică, de data aceasta în zona feței. În momentul de față este în etapa de recuperare, efectul nefiind prea plăcut, astfel că stă acoperită cu o cagulă. Paparazzii au surprins-o fără acest accesoriu deosebit.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la cancan.ro au fotografiat-o de curând pe Bianca Drăgușanu în timp ce a renunțat la cagulă, pentru a savura o gustare, în mașină. În imagini se poate observa o inflamație destul de puternică în zona ochilor, dar care în timp cu siguranță va dispărea, iar Bianca nu se va mai sfii să se afișeze cu chipul la vedere.

Momentul imortalizat de sursa menționată a avut loc după ce Bianca Drăgușanu a ieșit de la un salon de înfrumusețare din Capitală. Aici s-a revăzut cu fostul partener de viață, Victor Slav, după care ambii au mers împreună cu fiica lor, Sofia Natalia, la stomatolog.

ADVERTISEMENT

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru noua operație

Liftingul facial a costat-o zeci de mii de euro pe vedetă. Ar fi scos din portofel suma de 11.000 de euro, din dorința de a obține un aspect al pielii mai tânăr și mai întins. Mai rămâne de văzut cum va arăta rezultatul final, fiindcă Bianca Drăgușanu va trebui să țină pe față vreme de 2 luni cagula.

”Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă.

ADVERTISEMENT

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag!”, le-a transmis vedeta, fanilor, pe Instagram.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușau s-a remarcat de-a lungul timpului prin schimbările estetice repetate. Nu de puține ori a susținut în aparițiile sale publice că nu poate sta o perioadă prea îndelungată departe de cabinetul medicului estetician. Cel mai des merge la un medic reputat din Cluj.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, se știe despre Bianca Drăgușanu că are operații de înfrumusețare precum rinoplastie, de mărire a sânilor, a posteriorului, modificări ale formei buzelor, dar și la nivelul pleoapelor. De asemenea, are grijă permanent de dimensiunea buzelor, injectându-le cu acid la un anumit interval.

ADVERTISEMENT