Life

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de fapt: ”Sufletul meu nu mai voia acolo”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format ani buni unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Finalul relației a fost însă unul neașteptat.
18.09.2023 | 18:16
De ce sau despartit Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman de fapt Sufletul meu nu mai voia acolo
De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp nouă ani de zile. Fanii celor doi se gândeau că îi vor vedea chiar și în fața altarului însă, dar cuplul a decis să se despartă.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Era cunoscut faptul că despărțirea din Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu a fost una ușoară. Totodată, niciunul dintre ei nu a oferit prea multe detalii de-a lungul timpului despre motivul real care a dus la această ruptură.

ADVERTISEMENT

Acum însă, la mai bine de doi ani de la despărțire, Cristian Ciobănașu a vorbit deschis. Menționăm faptul că actrița formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog.

De cealaltă parte, Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu. Cei doi lucrează împreună, fiind actori, iar după doi ani de relație, chiar în luna august, s-au și logodit, semn că lucrurile merg bine între cei doi.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit însă Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?  Invitată în podcastul „DilEMMA”, actrița a vorbit despre acel moment din viața ei. Spune că a dezechilibrat-o destul de mult, având în vedere reacția fanilor celor doi.

Mai mult de atât, aceasta a fost și prima despărțire pentru Cristina Ciobănașu. Drept urmare, lucrurile au fost și mai dificile. Iar complicat a fost și faptul că cei doi încă erau nevoiți să lucreze împreună.

ADVERTISEMENT

Actrița a apelat la ajutorul unui psiholog

Cum a reușit să se desprindă Cristina Ciobănașu de Vlad Gherman? Actrița spune că a apelat la un psiholog în momentul în care a devenit nesigură de viitorul relației. A fost prima ei vizită la terapeut atunci.

Iar după mai multe ședințe, acesta a sfătuit-o pe actriță să pună capăt relației cu Vlad Gherman, dacă într-adevăr, asta simte cu adevărat. Și asta a și făcut Cristina Ciobănașu, chiar dacă a fost destul de dificil.

ADVERTISEMENT

Actrița spune că s-a păcălit singură o bună perioadă de timp. De asemenea deși simțea că sufletul ei nu mai vrea acolo, se convingea singură că în realitate ar vrea să continue relația.

„O parte din mine a rămas acolo în trecut, în aceeași măsură m-a și călit. Dacă nu aveam experiența asta nu știam în următoarea relație cum să spun nu unor lucruri, situații, pe care nu le accept, pe care nu le pot accepta.

Mi-a fost foarte greu să spun că nu mai vreau să fiu în relația asta. Mi-a luat mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau. Sufletul meu nu mai voia acolo. M-am convins eu pe mine că vreau să fiu în relație, deși nu mai voiam”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink