Life

Nunta anului în showbiz! Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul a fost magic

Nunta anului în showbiz. Vlad Gherman a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Totul s-a întâmplat într-un cadru de vis.
12.08.2023 | 10:28
Nunta anului in showbiz Vlad Gherman a ceruto in casatorie pe Oana Mosneagu Momentul a fost magic
Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Se pare că în curând va avea loc și nunta anului în showbiz. Totul s-a întâmplat într-un cadru de vis, în fața a numeroase persoane.

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de doi ani. De altfel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz–ul românesc. Cei doi au decis să înceapă o relație la nu foarte mult timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, cei doi fiind împreună de ani buni.

ADVERTISEMENT

Iată însă că a venit și momentul ca relația lor să treacă la nivelul următor. Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu într-un moment de-a dreptul special. Totul s-a întâmplat la  premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, care a avut loc la Palatul Mogoșoaia.

Cei doi au jucat împreună în această piesă spectaculoasă. În sală erau numeroși spectatori, iar la final o surpriză avea să aibă loc. Vlad Gherman s-a pus în genunchi în fața iubitei sale și i-a pus întrebarea mult așteptată.

ADVERTISEMENT

Fără a sta prea mult pe gânduri, actrița a spus ”Da”. Iar toți cei prezenți la spectacol au rămas fascinați. Cei doi au fost filmați, au primit un val de aplauze, iar cadrul a fost cu adevărat unul de vis.

Ce spunea actrița acum câteva luni despre nuntă

Menționăm faptul că cererea în căsătorie vine după ce acum câteva luni, cei doi nu păreau prea deciși său că pasul cel mare. Într-un interviu acordat la Xtra Night Show, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre căsătorie.

ADVERTISEMENT

Actrița povestea atunci că ambii au de traversat o perioadă destul de plină. Ea avea de jucat în mai multe spectacole, în timp ce el era ocupat cu filmările. De asemenea, cuplul ar fi vorbit inclusiv despre un copil, însă nunta nu era o prioritate atunci.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră.

ADVERTISEMENT

Avem un an plin. Își doreșe (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria”, povestea Oana Moșneagu, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT