Life

De ce s-au despărțit Ionuț Rusu și Viviana Sposub: „Mi-a adus probleme”

De ce s-au despărțit Ionuț Rusu și Viviana Sposub. Puțini își amintesc de această relație. Ce a spus fostul concurent America Express.
21.11.2023 | 20:19
De ce sau despartit Ionut Rusu si Viviana Sposub Mia adus probleme
De ce s-au despărțit Ionuț Rusu și Viviana Sposub. Foto Youtube
ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Ionuț Rusu și Viviana Sposub. Cei doi au fost împreună o scurtă perioadă de timp.

De ce s-au despărțit Ionuț Rusu și Viviana Sposub

Ionuț Rusu și Viviana Sposub au fost împreună o scurtă perioadă de timp. Cei doi au ajuns la despărțire, iar acum Ionuț Rusu a vorbit despre acest aspect.

ADVERTISEMENT

Comediantul spunea că totul a fost din vina lui. Mai precis, el și Viviana Sposub s-au despărțit din cauza dependenței sale de muncă.

Ionuț Rusu spunea că îi place foarte mult ceea ce face și de aceea și-a stricat foarte multe relații din cauza lor.

ADVERTISEMENT

”Prioritatea mea, dintotdeauna, ceea ce mi-a adus și probleme în relațiile personale, e obsesia pentru asta (n.r. muncă).

Îmi place atât de mult asta, încât mă implic mult mai mult aici decât în alte părți. Ne certam și aia a fost. Meseria a fost una dintre cauzele scindării”, a declarat Ionuț Rusu, la Star Magazin.

ADVERTISEMENT

Ce declara Viviana Sposub despre relația cu Ionuț Rusu

Viviana Sposub și Ionuț Rusu au avut probleme în relație și din cauza prietenei celei mai bune a acestuia.

Viviana Sposub povestea în cadrul emisiunii Bravo, ai stil că era o relație frumoasă cu Ruxi și cu Ionuț Rusu. Cei trei se înțelegeau bine dar la un moment dat s-a produs un conflict între cei doi iubiți.

ADVERTISEMENT

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacanțe împreună, la petreceri. Eram că o gașcă. Prietena cea mai bună și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanță când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe.

 Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se bagă în oala noastră și în momentul ăla am rupt-o: «Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag»”, a spus Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT