Life

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit! Șoc în lumea mondenă: „Nu mai formăm un cuplu”

George Burcea și Viviana Sposub nu mai sunt împreună! Bănuielile fanilor s-au adeverit, după ce aceștia nu s-au mai afișat de ceva vreme unul lângă altul.
15.07.2023 | 10:18
George Burcea si Viviana Sposub sau despartit Soc in lumea mondena Nu mai formam un cuplu
George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub au ajuns la capătul relației lor, după trei ani frumoși pe care i-au petrecut împreună. Asistenta de televiziune și actorul nu au mai apărut de ceva vreme pe rețelele de socializare în clipuri sau fotografii. Fanii au intrat la îndoieli, însă n-ar fi crezut că e vorba de o despărțire, ci poate de o pauză în relație.

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit

După întoarcerea din Statele Unite ale Americii, între cei doi porumbei se pare că s-a întâmplat ceva. E posibil, de altfel, ca problemele să fi apărut chiar în patria tuturor oportunităților.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub s-a mutat, de curând, în casă nouă! Pe toată perioada pregătirilor pentru locuința ei, asistenta nu s-a bucurat de umărul lui George Burcea. Acela a fost punctul care a trezit semne de întrebare din partea celor care îi urmăresc în mediul online. Asta, având în vedere că amândoi se afișau chiar și când luau masa în restaurant.

De asemenea, George Burcea se filmează de zile bune cu fetițele pe care le are împreună cu Andreea Bălan. Artistul le-a făcut o bucurie și le-a dus pe cele mici în vacanță la țară, acolo unde s-au distrat pe cinste!

ADVERTISEMENT
george burcea viviana sposub
Anunțul făcut de Viviana Sposub despre relația ei cu George Burcea. Foto: Instastory

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub a fost făcut de fosta colegă a lui Bursucu de la Kanal D. Bruneta a ținut să se afle chiar de la ea ceea ce bănuia mai toată lumea care e cu ochii pe ei pe Instagram.

Dincolo de vestea dată ușor sec despre separarea dintre ea și actorul din „Wednesday”, Viviana Sposub a vrut să îi mulțumească pentru cei trei ani petrecuți împreună. Vedeta a mărturisit că nu regretă nimic din ce a trăit alături de el, cu alte cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă. Ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a notat Viviana Sposub pe Instastory.